7

Ахмет

преди 4 години

Този лъже и Хичкок не се почервенява. Турция трябвало да изтеглят войската си:Първо вие си изтеглете войската от Кипър откажете се от Гърция дайте да сте еднакво правни с кипърските турци, стиска ли ви?Свикнали сте с чужда помощ да грабите, ако намерите колая и Македония и България ще я искате ама нашите българи не могат да разберат това. Навремето убивахте безпощадно кипърските Турци а сега говориш глупости,Хайде да те няма и да мълчиш ,че може и по лошо да стане с вас

6

сами сте си виновни

преди 4 години

Вие пощръкляхте за ЕНОСИС,вие избихте 5,000 турци с жените и децата,вие им събаряхте джамиите,и естествено Турция се намеси да защити хората!Сега какво искате!?Диванета!!!

5

Анонимен

преди 4 години

След окупацията на Северен Кипър ЕС е преговарял за членство на Турция в ЕС. Позор! Дори турците да си намерили оправдание да влезнат временно, то оправданието вече не съществува! Какво има да правят още там? Санкции!!!

4

123

преди 4 години

Вие през 1973-74 година убивахте невинни хора от турското малцинство ,а Турция щеше да стои и да ви гледа как избивате малки деца,жени,възрастни!Турция не е окупатор,а гарантьор на мира в острова!

3

Анонимен

преди 4 години

Големия проблем на Кипър се оказа футболния отбор на Ларнака - бива ли така да бият Уефски, отбора на народа! Може ли да не покажат никаква милост, ей така, поне един гол да им бяха пуснали! Те не знаят ли, че Уевски е от международна, европейска, българска и даже подуенска величина, а?Е, сега, хак да им е!

2

Анонимен

преди 4 години

На кой точно му дреме за този малък остров? Защо Днес ни занимават с глупости?

1

Баба Кадрие

преди 4 години

Анна секим се... Искъм дъ одя в Кипър, и те мощните овчери дъ мъ секишисват до припадък, баби... Туа, у наше село, не им става на дедовците, оти много пияндурстват, а одят на джъмията... Пишман муслимони, ти казвам баби...