16

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Един ирелевантен въпрос,този Ясен Гешев има ли нещо общо с Никола Гешев или е случаен съфамилник.Никола Вапцаров е един от най-значителните поети на България и някак не е редно ,ако някой от родата на Никола Гешев се присламчва към този велик син на България и се домагва до неговата непреходна слава

15

краси

преди 4 години

"Великият" поет не е никакъв поет,а платен терорист.Крайно време е военноморското училище във Варна да промени името си !!!

14

Анонимен

преди 4 години

Какво има състезание кой ще нарисува най-грозната и подтискаща мацаница ли има? Не може ли нещо красиво да се създаде най-накрая? Защо се опитвате да ни внушите чувство на безисходица и предопределеност?

13

Анонимен

преди 4 години

Май сте се объркали нещо! Ако го бяхте кръстили "Ад" и бяхте написали отдолу "Надежда всяка тука оставете", щеше да изглежда на място.

12

много съм прост

преди 4 години

До SkateliteКолега, това е не е математика, изкуство е - без кавички. Всеки може да вижда и харесва или не харесва, както и да изкаже мнението си.Но да ми разправят, че изображение в негатив,в прекия смисъл,излъчващо отчаяние и безпомощност (човешкото лице и ръцете на удавниците) може да се отнесе към "Вяра"? -сори!Явно има и по-прости от мен, след като са приели себе си за единица мярка.Апропо, под изображението има сергия с ***, корнишони, допълва се някак си - от снобска гледна точка

11

Анонимен

преди 4 години

мъка, мъка!

10

Анонимен

преди 4 години

Грозно, нелогично, непоетично!Само човек със завишена самооценка и не наясно със себе си, би дръзнал да рисува поезията на този колос Вапцаров по калканите в София!

9

Skatelite

преди 4 години

Добре. Само на 8 не им харесва. За мен е впечатляващо изпълнение и разкрива талант. Изказвания от типа "какво мисли автора" са просто излишни. Изкуството (включително поезията) се интерпретира от всеки различно. Стени има много - отидете и нарисувайте това, което усещат вие.

8

Анонимен

преди 4 години

до като Bosoletti рисувал, другарката импексова рецитирала стихотворението под скелето! мдааа, тя обича да рецитира!!!!

7

много съм прост

преди 4 години

Нито е "Вяра", нито е Вапцаров.Имам силен сантимент към творчеството му.Някакво изображение върху градски "калкан". Не е лошо, по-добре от олющена мазилка, но моля ви, не го пришивайте там, където не му е мястото. Жалко е!Дано общината не се е изръсила с много пари. Скоро се възхищаваха на някаква стрийт-художничка, която е шарила фасади из центъра на София. Моля ви, пускайте ги тези творци на гол бетон и в индустриалните зони - както се прави по света. Градът заприлича на гето, на фавела

6

Анонимен

преди 4 години

Велики и нещастни Вапцаров! Прости им, защото те не знаят какво правят!

5

Анонимен

преди 4 години

Също като предишната рисунка с онова чудовище с клюн и черни, проскубани крила!

4

Анонимен

преди 4 години

Това трябва да е откъм ул. Ангел Кънчев, а не където в входа за сградата - ул. Хан Аспарух.

3

Анонимен

преди 4 години

Грозно.

2

Солети с чипс

преди 4 години

Платихте ли му подобаващо на Босолети? С една хубава надценка? Поне като тази за Ф16 панелен блок 70 ? Демек тройно на пазарните цени.

1

Черен правоъгълник

преди 4 години

Една негативна снимка с шест ръце отдолу не пресъздава идеята в това стихотворение на Вапцаров. Не се превъзнасяйте с Ван Гоговци и Караваджовци и не си измисляйте че виждате нещо повече от черен правоъгълник в черния правоъгълник.