14

ПрограмисТ

преди 4 години

кредити взимат само бедняците.Имам си дебела банкова сметка и не ме интересуват кредитите.

13

Дзъ

преди 4 години

Преобладаващата част от фирмите за бързи кредити са mutri. Виждам ги всеки ден от вкъщи до центъра - точно четири такива фирми със собственици на стероиди в черни анцузи и тениски. Вие имате ли им доверие, че ще им мигне окото да злоупотребят?.... щото аз не! Нека не се опитват да ни вменяват да имаме доверие към тях, както към банките, щото разликата е от земята до небето

12

Боли ги фара лихвари

преди 4 години

Боли ги фара лихварите !! На хората данните вземат и измами правят !!! Имоти прехвърлят !!

11

ТАЯ ДЪРЖАВА

преди 4 години

ВЕЧЕ САМО НА ПОВТАРЯНЕ НА МАНТРИ Я КАРА...И ОЧАКВА ДА Й ВЯРВАМЕ..

10

Шопо

преди 4 години

Боли ги фара лихварите ! Все им е едно кой ще връща борча ! Пращат ти мутрите и плащаш...

9

Ванката

преди 4 години

Само че освен ЕГН-тата, изтекоха и номерата на личните карти, адрес, мейл, телефон - тези данни се пишат в декларациите към НАП.

8

Анонимен

преди 4 години

И тяхната не е лесна. Да продадеш ближния си за пет лева и после да се прибереш, да прегърнеш децата си и да заспиш спокойно. Искат се определени качества.

7

Гледам

преди 4 години

Че някакви са тгеглили кредити на мое име преди години и сега ЧСИ се мъчи да им върне парите ,*** няма от къде и ми заранили да излизам и от нас за да не избягам...това само са били някакви хакери ,ама не мога да го докажа..

6

Крум от Крумовград

преди 4 години

Едно ЕГН може да бъде намерено по хиляди пътища, който има капацитет да направи престъпление с чуждо ЕГН, няма да чака теч от НАП. Апропо, срещу 100-200 лева всеки служител с достъп до такива бази данни може да ви даде ЕГН-то на когото поискате, не са нужни хакерчета.

5

Суперсделка

преди 4 години

Рекламата им трябва да е вземи 100лв., върни 400!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо сигурно на този свят освен смъртта!Аз станах абонат на Теленор без да знам и ми търсят дълг за телефон и сметка към него.Сега доказвам,че нямам сестра и че аз не съм аз,а друг го е купил.

3

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Всеки трети - печели.Взимайте на воля , по 10-15 на човек .Един път се живее....България на 6 морета

2

Анонимен

преди 4 години

Само мога да се изсмея, сигурни кредити, но клиента слага подпис на празната бланка и фирмата се оправя после. И кое му е било сигурното до сега? И как ще сигурно и за напред?

1

Ба Маааму

преди 4 години

Ей точно тая новина СИЛНО *** притесни .