41

Анонимен

преди 4 години

БЕШЕ ЯСНО ЧЕ РУСКОТО ВЛИЯНИЕ В ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ СВЕДЕНО ДО САНИТАРЕН МИНИМУМ.

40

Гъба

преди 4 години

БГ има неизчерпаем "ядрен" арсенал от ядки, предимно тиквени семки и слънчоглед също, а най-вече форумни военни експерти.

39

Анонимен

преди 4 години

Русия може да унищожи САЩ за точно 20 минути с около 10тина МБР. Толкова са достатъчни за пълно унищожение на Америка. Русия разполага с няколко стотин МБР които са с десетилетия по-модерни от американските стари кюнци и гарантират попадение почти на сто процента. Няма система на земята която може да спре "Ярс".

38

Анонимен

преди 4 години

Поредната пропагандистка пушилка струи от тоди преписан текст на западната пропаганда.Аз бих попитал защо не се вижда нито ред тука, който да изясни Руската позиция?Построиха уж противоракетни бази в Полша и Румания, уж за да пазят Европа от Иранските ракети. Обаче ирансите ракети, ако изобщо се изстрелят, пътя им минава встрани от тези бази и те стават безполезни за защита от тях. Обаче стартовите им площадки могат да изстрелват ядрени ръкети срещу Русия. Затова и ги създадоха.

37

Анонимен

преди 4 години

САЩ вече нямат уран за ядрени оръжия. Те нямат дори мощности за производство на обогатен уран. Дори за атомните си централи нямат. Това е причината да внасят от Русия и Европа. Каквито и договори да бъдат прекратени САЩ нямат възможности за създаване на голямо количество ядрени глави.

36

Анонимен

преди 4 години

До До 36ОЩЕ Ф16 ЩЕ СИ КУПИМ, А РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ГИ ИЗПРАТИМ В СИБИР.

35

Анонимен

преди 4 години

РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ

34

не може да бъде!

преди 4 години

Американците обичат силата не по-малко от руснаците и обичат да разговарят с другите именно от тази позиция!?Дали наистина е по-добре да се разговаря с Русия от позиция на силата,така поне си мислят американците!?С техните ядрени оръжия те могат да унищожат Русия поне 4-5 пъти,а Русия може да ги унищожи 3,най-много 3,5 пъти!Вероятно американците искат да превъзхождат Русия в ядрени оръжия поне 2 пъти т-е.да могат да я унищожат 7-8 пъти!?Аз лично сега обмислям дали 1 път не е достатъчен!?

33

Анонимен

преди 4 години

Грузия Украйна, Молдова вече си изпатиха. Къде ли ще гази руската мечка следващия път?

32

смях

преди 4 години

И аз съм на мнение че трябва да си поръчаме още Ф-ки. След като нулирахме заплахата Русия с 8 фки, Редно е да купим още 3-4 максимум 5 и да притиснем стабилно и Турция. Да ни се чува думата. Макетата и те ще вирнат носове, когато България със своите 8 - 12 ефки , контролира източния фланг на НАТО.

31

Антон

преди 4 години

Дааа, със такива съседи на Север определено трябва да поръчаме още Ф-16. И много противокорабни ракети и бомби. Пък и Султана така ще ни уважава по-вече.

30

Боби

преди 4 години

До Антон"АлкашитеРаположиха още през 2015 ракети Искандер в Кьонингсберг и дефакто се изплюха във лицето на Европа. По-късно обновиха и хранилището за "специални" боеприпаси в същата база. Това ако не ядрен шантаж, кое е?"Антоне колко (прави разлика с полигон като Ново село) бази САЩ нацвъкаха в Европа след 1991 година разпадането на СССР?Има ли ядрено оръжие на САЩ в Турция, Норвегия, Великобритания и Германия?

29

Боби

преди 4 години

До На ти свръх-зву"Понежи ушанките много се радваха на военния си гении ,сега на практика им обясниха че има вариант за 2-минути да бъдат разсипани ... САЩ са в състояние да наситят района с подводници и кораби които могат да свършат тази работа...По този начин хиперзвуковите ракети бяха туширани..."ЕКСПЕРТЕХиперзвуковите оръжия не са за да се стреля по Европа ... С тях се стреля срещу САЩ и срещу АУГ на САЩВземи и направи два кръга от Калининград - 500км Искандер и 1500км Калибър(кораби)

28

ФАШ --били

преди 4 години

,,империя на злото /ама уйски/ а Рашките на добрия каналин---колкото и да съм *** винаги ще избера злото.....а итоя лф,,братушка,,братушка,,--като им гледам очичките на президентите все от татаристан...па и имената Джогашвили ,Могашвили..

27

Анонимен

преди 4 години

Нито Русия, нито САЩ ще използват ядрено оръжие един против друг!И едните и другите знаят, че победител при масиран ядрен удар между двете държави - Няма да има!Да не говорим, че след ядрена война между РФ и САЩ - Човекът - като вид ще се окаже на границата на оцеляването си!Има и други "Играчи" с ядрено оръжие - Китай, Индия, Франция, Англия, Сев. Корея, Израел, Пакистан.Особено опасни са - Сев.Корея, Пакистан и Израел!Да не забравяме и разнообразните международни терористически орг.

26

На ти свръх-зву

преди 4 години

кова ракета без аналог ! Понежи ушанките много се радваха на военния си гении ,сега на практика им обясниха че има вариант за 2-минути да бъдат разсипани без да могат да посегнат към копчето и дори да няма една ракета в Европа със среден радиус САЩ са в състояние да наситят района с подводници и кораби които могат да свършат тази работа..По този начин хиперзвуковите ракети бяха туширани --без да успеят да им се порадват на великия си гении...А че за всички е лошо спор няма !

25

Боби

преди 4 години

До Тонката"Братушките"вика:):):):)Те бившите им републики нв искат и да чуят за тях той от България ги смята за братушки:):):):)"Тонка тия републики дето или от зор заман са с руснаците или както Беларус седят и цуцат са горе долу добре. Всичките дето са срещу руснаците - леле *** мале.Литва, Латвия и Естония - население и земя общо колкото България са без половината си население и както нас внасят това което преди това произвеждаха...Грузия за последния месец 25% обезцени валутата си...

24

така де

преди 4 години

С една стъпка по-близо до Трета-последна.

23

Боби

преди 4 години

До Анонимен"преди САЩ "първи" да се откажат от договора любимите ти руснаци напълниха Калининград и Крим с ядрени ракети."Напълно вярно. Но ракетите са с обсег на действие в съответствие с договора РСМОД - Въпросните Искандери.

22

dedo

преди 4 години

E.....има ле изненадане, че отново рашките са виновни?! Краварска му работа.