12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Има малко бедняци,които сега август ще отидат за по 5 дни,и карй със сезона.

11

Анонимен

преди 4 години

Дали на 20 юли или на 2 авггуст започват есенните течения се разбира когато зачестят мъртвите вълнения. Пазете се,и не влизайте при мъртво ако не знаете как да излезете от него,и се панирате.

10

Анонимен

преди 4 години

С такива писания ще изгоните и последните сървайвъри от родното Черноморие.Хайде сега и десетина статии колко по-лошо е в Гърция за успокоение на родните хотелиери, че то сезона свърши, а яхтите и самолетите са за подмяна.

9

Анонимен

преди 4 години

Тиквата не е ли на море днес?

8

House M.D.

преди 4 години

1. Илинден е на 20.07 по стария стил и на 2.08 по новия. В статията, обаче, се казва, че Октомврийската революция се е състояла на 20 октомври по нов стил и на 7-ми ноември по стар.2. В какъв смисъл морето се обръща?3. В християнството няма място за суеверие.4. И аз, като колегата, се интересувам кога е Илинден според морето.

7

анонимен

преди 4 години

Как бре, софияни таквоз жуотну Илинден не признават. Люскат щайга бира и по мъшки се люскат до шамандурата. Кви са онез там да им крещят да не влиза у гьола.

6

от Варна

преди 4 години

Има нещо което е трудно разбираемо от много българи. Соленост на водата. В къщи проверете със сол, вода и яйце-много ще се учудят, че яйцето в един момент изплува в по-солена вода. Черно море е с ок 18промила, а Средиземно е като Атлантика-около 28%-числото показва кг сол в 1000лтр/1тон вода. Затова е по трудно да потънеш в по-соленото Ср. море и супер лесно в язовир "Пчелина" например. Най-лоша е комбинацията със страх, неувереност и лоша преценка или ефелък. И, учете се да плувате!

5

Анонимен

преди 4 години

На морето кога е Илинден? На 20.07 или на 02.08? Щото на двадесети не спряха да свирят цял ден, половината залив го затвориха с червения флаг/ММЦ/ и разнасяха торби с ядене насам-натам. Миналата година беше същото..........

4

До 4

преди 4 години

Въпреки че е риторичен, ще се опитам да ти отговоря на въпроса. Както и повечето българи съм бил навсякъде по Черноморието, и както много малко, почти навсякъде в Гърция. Разликата е голяма. Там трябва да положиш труд за да се удавиш. Близо до брега нямат коварни течения, ями и внезапни подводни завихряния. В Гърция влизам много навътре без проблем. Отличен плувец съм, а една година на Царево така ме дръпна,че на 50м от брега щях да се удавя. Едвам излязох по диагонал, и треперех целия,признавам

3

Анонимен

преди 4 години

Стига сте всявали страх и суеверия сред хората. Как пък все в България. А в Гърция как е?Риторичен въпрос.

2

Анонимен

преди 4 години

Айде стига стова море!!!!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

"Водата се смесва с пясъка е това е мъртво вълнение " ХАХАХАХА що за глупост.Това ако го е казал спасител.. Направо го освобождавайте. Няма понятие, какво прави.