12

Анонимен

преди 4 години

Ако путин беше мъж щеше да се изчyрка върху пожара и да го угази. ама явно не му стига чyрката

11

Анонимен

преди 4 години

Тук пишат полуодиоти. Тези гори са част от нащата планетаена екоосистема. Това е нашия кислород, който не познава граници, раси и политики. В пожарите в Сибир освен дървета са застрашени от унищожение и близо един милион животни. За русофобите всичко е единствено и само омраза

10

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо естествено не разкрива главната тема на телефонния си разговор с Государя. Разбира се, че тя не е за грандиозните сибирски пожари. Може ли да се сравни пиндостанската немощ при гасенето на пожари с възможностите на МЧС? Информирал го е, че днес, 02.08. ще обяви за налагането на нови санкции срещу Русия във връзка със Скрипал и го е молил да не го приема лично - просто политика.

9

Анонимен

преди 4 години

На сателитните снимки се вижда, че половината държава е в огън. Тези останаха без гори от собствена алчност.Не си ценят природата и смятат да живеят в пустиня.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами той хубаво предлага, ама някой трябваше да му каже че американците не разполагат със самолети за специфичните условия където е пожара.

7

Анонимен

преди 4 години

Гасенето ще помогне най много на китайците. В тоя район се установиха трайно веднага след СССР. Отглеждат прасета, имат ферми и за други животни, развиват дейност с фирми от шивашки, електроника, търговия на стоки от Китай и пренасят към Русия.

6

привет от Германия

преди 4 години

Ще чакат първият дъжд ! Преди около 2 месеца на 100 км . от град Магадан избухна пожар ,а руската администрация заяви ,че няма да прати хеликоптери и самолети да гасят пожара понеже било много далече ! Представете си не могат да пратят хеликоптери на 100 км. от такъв голям град ?! Нямат денги за храна ,а от къде за гориво въпреки ,че са бензиностанцията на света ! Ако не продават гориво ,а го отделят за хеликоптерите ,ще останат гладни ! Затова нямат гориво за 100 км. полет !

5

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименПри бедствия с такива мащаби е напълно нормално да предложиш помощ. Дори тук на Балканите периодично си помагаме в такива моменти, въпреки не особено приятелските чувства....................Не всички предлагат помощ ! Българите започнаха да протестират когато България предложи някакви си 5000 лв. помощ на Франция заради огромния пожар в църквата ! И така България не дари дори и 1 стотинка за да помогне на французите ! Българинът не обича да помага и да плаче за чуждо умряло !

4

Анонимен

преди 4 години

При бедствия с такива мащаби е напълно нормално да предложиш помощ. Дори тук на Балканите периодично си помагаме в такива моменти, въпреки не особено приятелските чувства.

3

привет от Германия

преди 4 години

Господ наказва руснаците с тези пожари ! Пожарите ще спрат след първият дъжд и природата ще се възстанови ! Интересното е ,че това наказание от Господ е нищо в сравнение с наказанието ,което руснаците сами си налагат! Унищожиха природата си с тези ядрени и химически опити от десетилетия насам , възстановяването ще отнеме стотици дори хиляди години , целият п-в Камчатка е радиоактивен! Другото наказание което си налагат руснаците е ,че заради агресията си спечелиха омразата на света и мизеруват

2

привет от Германия

преди 4 години

Каква помощ ще им даваш на тези неблагодарници , диваци и агресори ?!ОСТАВИ ГИ ЖИВИ ДА ИЗГОРЯТ !

1

привет от Германия

преди 4 години

Много глупави и прекалено състрадателни американци ! Руснаците с какво са помогнали на САЩ ?! Винаги американците помагат ! През втората св. война американците помагаха на руските неблагодарници като ги снабдяваха с милиони боеприпаси , десетки хиляди картечници и др. видове оръжия , хиляди танкове ,стотици самолети и кораби ,лекарства ,дрехи и храни , също така и пряко участваха в бойните действия ! А руснаците с какво помогнаха на САЩ в борбата им срещу японските империалисти през втората св.?