29

Аналлибераст

преди 4 години

Фейсбука ми спряха профила, защото коментирах, че тия са диваци и че ес и сащ им продават оръжие и не им пука за правата на човека. Това е лицемерието на съвременният свят.Да го лигавят сополив

28

До 29

преди 4 години

Като сме много лицемерни ЕС, от къде трябва да купуваме петрол, понеже в Европа добива е минимален? То нормална държава с достатъчни залежи на петрол няма. Жалко, но е факт! Искренно се надявам час по-скоро да се направят добри и евтини електрически коли, за да умре най-накрая ерата на петрола!

27

Анонимен

преди 4 години

Меко казано са "третирани като граждани втора категория" щом имат настойник от мъжки пол през целия си живот. Жените там въобще не са граждани, а по-скоро домашни любимци или *** в по-лошия случай!

26

Анонимен

преди 4 години

Феминистките на не се обявявят против ислямските държави защото ги е страх да не ги обвинят в расизъм. Не им пука за фундаменталните права на жените по Света. Пука им само за това дали ще има квоти за тях на апетитни постове. Ако имаше феминистки апели за тотален бойкот и отказ от всякаква търговия с ислямски държави които потискат правата на жените, бих ги подкрепил с две ръце. Защо не излезе Ема Уотсън на Оскарите и не призове към бойкот на ислямските държави? Лицемерки.

25

Анонимен

преди 4 години

Гнус ме е от лицемерието в ЕС. ЕС реве, че правата на жените в ЕС били нарушавани, и се пропагандира митът, че имало разлика в заплащането и се пропагандират квоти за жени на политически постове и в управителните съвети на големи компании.Същевременно никой не разказва за това, какво е положението с правата на жените в ислямските държави където са 10000 пъти по-потиснати отколкото в ЕС. И си търгуваме с тях и петрол и оръжия и всичко. Лицемерни усмивчици вместо твърда позиция и изолация.

24

Анонимен

преди 4 години

До 1111:) явно се готвят да приемат и инстанбулската конвенция

23

Анонимен

преди 4 години

А при нас 20-ти век не знам дали е дошъл, но комунизмът още не си е тръгнал от главите ни....!!

22

Анонимен

преди 4 години

теа усетиха,че петролиума свършва и гледат по най-мръсен начин да се присламчат към ЕС

21

аййй

преди 4 години

Ейййй. Съсипаха е тая държава.

20

1111

преди 4 години

"да получават разрешение от някои от настойниците си - съпруг, баща или друг родител от мъжки пол"Кой ли ще е този друг родител от мъжки пол ....

19

ноби

преди 4 години

накъде върви тоя свят. утре и цигара ще запалят

18

Бурка ннн

преди 4 години

Край, изтърваха коня, т.е. кобилките.

17

Анонимен

преди 4 години

А пък мумиите дето са имали и те 3000 години тяхна си религия измислена са вярвали и в задгробния живот.Те колко са били заблудени не е истина!Чак мавзолеи под формата на пирамиди са градили.Няма никакъв смисъл от религиите в 21 век,когато ще се пътува до Марс.Измишльотини които дърпат света назад.

16

Анонимен

преди 4 години

Бойко *** ние продал на тези , построиха хиляди джамии в България!

15

аршинолог

преди 4 години

Абе, СА е средновековен шариатски, салафитски халифат. Там избори мизбори няма. Жените са в чувал. Разпространението на християнството се наказва със смърт. Секат глави, ръце, крака на мегданя повече от ИД. Неудобните се разфасоват, където ги сгащят по света и у нас. Геноцидът в Йемен и Сирия си го извършват по план.Обаче, Асад е "диктатора" и Иран е "агресора", пък СА са пръв помощник на САЩ в "демократизирането" на Сирия.Що тъй? А?

14

до блед юнушач

преди 4 години

Блед ще си останеш, гладен и беден. Докато се наканиш, петрола там свърши...

13

Анонимен

преди 4 години

Сега гледайте колко новини ще има за избягали жени :)))

12

Анонимен

преди 4 години

20 век? По-скоро 15-и.

11

Adolf Eichmann

преди 4 години

Всичко това означава само едно. Нефтените находища са пред приключване на експлоатацията и докато преди този нефт им даваше гръб да правят каквото си искат, сега вече без него, се налага да приемат демокрацията и западните ценности :)) кофти не кофти, тва е, иначе бой и присвояване на трилионите от петрола в западен стил :))

10

блед юноша

преди 4 години

Ще си взема една двайсет годишна с петролен кладенец. А аз ще я направя европейска гражданка. Така ще направиме Дружба. Нещо като Българо- Съветската дружба, но само в лична без държавно участие.