12

Анонимен

преди 4 години

Както си му е и редът ...

11

Анонимен

преди 4 години

Доверието липсва, защото турция е доказала на цял свят, че не го заслужава.турция и доверие е като овчарски вълк.

10

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че ще липсва доверие. Западът има практика да иска да се предприемат конкретни действия срещу обещания. След това западът не изпълнява поетите обещания. Това са го правили многократно с България. Вероятно и Турция има практика с лъжливите ангажименти.

9

Каскет

преди 4 години

Не трябва да грешим истината с мненияи и преценки. Мнозина мислят, че Истината е това или онова, или че Истината е в тази или онази книга или в това или това убеждение или идея и т.н. Който иска да преживее Истината, не трябва да греши вярата, идеите, мненията и теориите с това което е Истината.

8

Овчар

преди 4 години

По-лошо от изкуственият интелект е естествената простотия. Проблемът на нашето време е, че мнозина са обучавани, но малцина са образовани. А българската простотия е една от най-естествените в света.

7

Анонимен

преди 4 години

Вече никой няма доверие на запада

6

Мерал Мутлу, Джебел

преди 4 години

Тоя не спря да сипе гомна по Турция! Турция в НАТО ли е? Факт! Има ли вариант да я изключат от там? Вашингтон отговори наскоро твърдо НЕ! Ще се намесят ли американците в случай на война между Гърция и Турция? Също твърдо не! Ще продават оръжие и на едната и на другата страна. Какво още?

5

бай Иван

преди 4 години

По точно казано " Има липса на доверие между Ердоган и Запада".....

4

V

преди 4 години

На Турция и пречи кюрдския конфликт .Иначе като държава е добре управлявана .А и доста силна . Коя държава може да си позволи да прави сондажи за газ в чужда икономическа зона .Турция го прави без проблеми в Кипър. Тоест дори да бъде намерен газ в наща икономическа зона на черно море Турция просто може да дойде и да почне да го помпа .Освен това Турция няма да може вечно да спира емигрантите .В един момент ще трябва да ги пусне .

3

Анонимен

преди 4 години

Ех Димов Димов! Ето така ще си говорите празни думи. Турция може да си позволи лукса да има проблеми със всички докато вие соростутките бивши комунисти ще лижете задни части завинаги. Турския аскер ги лови преди да оглозгат телената мрежа на Далавери и ги депортира обратно. Турската армия ще ви заплюе и ще се издаавите. Говорете си но говорите глупости.

2

Фактически извод

преди 4 години

Еееех света има ли оправия ?Някоя политическа структура има ли в нея някакъв мозък като феномен или като извънземен, май няма.

1

Анонимен

преди 4 години

Бившият консул обаче не вярва Турция да пусне мигрантите към България.......ТЕ САМИ СИ МИНАВАТ!