81

Владо

преди 4 години

На Левски им трябваха 4 гола, за да продължат - имат ги, ама не продължават ... Регламентът е виновен ...

80

Анонимен

преди 4 години

Левски загуби от една шепа селяни от Ларнака. Ууууууууу Левски уууууу

79

Стар Левскар

преди 4 години

По-голямо наказание от това да си верен фен на Левски няма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Радвам се за ЦСККА че продължават !

78

до кико

преди 4 години

ако това ти помага да го преживееш слагай епитети на цска

77

до калеко алеко

преди 4 години

опс и едни говедари от Казахстан, Павлодар ли бешииии.

76

Кико

преди 4 години

Левски винаги ще си бъде Левски ! За разлика от хибрида....

75

цс

преди 4 години

загубата е зарад фанелките ..я надписа показва... 7 ... / гола от 2 мача/ да бяха сложили .. О2 .. Само нула на два щеше да бъде

74

Анонимен

преди 4 години

Да паднеш от Ларнака с 7:0... и да твърдиш, че си отбор от международна класа...Ларнака.......Това само на Герена и Пудуене го могат!

73

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоСмешко, темата е Уевски! А кой е ЦСКА е друга тема...Не губи надежда, все някога ще разбереш!Ти обясни снимката - това единственото положение на Уевски с топка на този мач ли е?

72

Абе...

преди 4 години

Откога казвам да се забранят имената на национални герои...не Левски се е..о акал с 0-7.. а..ритни топковци със син екип. Витоша да си е името..или Под Х уене..Абе тия с Барселона или Ливърпул ли играха??? ( Ето отбори с имена на градове) никъде в европа няма с имена Гарибалди или Чърчил...Поредният евро- гаф за синята мъгла

71

Калеко Алеко

преди 4 години

Като наричате ЦСКА "евробоец", кой точно визирате, отборът на ЦСКА който сега играе във "В" група на родното първенство или пребоядисания в червено Литекс ... Ако настоящия ЦСКА е "евробоец", то отборите на Черно море и Етър са екзекуторите на "европейските величия" ... !!!

70

Анонимен

преди 4 години

В Кипър ви пречеше жегата,съдията провокациите на публиката,тук какво ви пречеше не разбрах?

69

Айде на маслините

преди 4 години

А просто трябваше след първия мач в Ларнака тия нещастници да ги оставят там да берат маслини до края на лятото,та да видят как се изкарват пари по честен начин и с труд! Хубчев може да им стане бригадир ,да им следи там нормите! Така държавния бюджет щеше малко да се пооправи-и вместо милиони давани всеки месец за тия мухльовци-ей ти пари за новите самолети на шкембе войвода например.Или за пенсиите,или за кувьози,или просто за дупки по пътищата..

68

Анонимен

преди 4 години

Ейййй! Този Венци Стефанов много точен! За определението което им даде преди години. Ами в чужбина не можеш да принудиш съдиите да ти дават дузпи докато не изравниш. А при купуването на мачове е много трудно да се конкурираш с премиите давани от УЕФА. Гадно. На вън лъсва всичко.

67

Силвестър

преди 4 години

Защо ЦСКА е известен като евробоец, а Левски като - евродиот? Дайте малко история за подрастващите....!

66

Анонимен

преди 4 години

Сините в атака, атака... Това е резултата от безкрайните безмислици на Герена, от прехвърлянето на собственост а на тоя, а на оня, активи на клуба и не знам си какви още простотии(май далавери).А феновете да си пият бирата преди мач и да си ходят на стадиона, лошо нема.

65

2

преди 4 години

Не съм левскар , но много ме заболя от загубата , защото това е единбългарски отбор . При такъв резил , незапомнен в историята , цялата треньорско ръководство подава оставка ! То беше срам и позор за всички българи ! И така е в много области на държавата ! Такива провали ще докарат чалгаря на власт !

64

Анонимен

преди 4 години

Левски е - герберасти на избори извън България! Хората там не ги знаят за много велики, по скоро ги припознават като евродиоти и ги тупат регулярно, за резил! А тук големи ласки, голямо перчене и грижи лично от Тиквариата! Вчера например едно от заглавията бе - ,,Мачът на Левски с АЕК е от най голямо значение". Защото е Левски. Сякаш мачовете на другите наши отбори не са от същото значение в същия етап на турнира.

63

Анонимен

преди 4 години

на отборчето от Подуене трябва да му се забрани да играе в евротурнири, докато не им се излекува евроиди...зма. Както и да им се смени името само у нас има отбори носещи името на национални герои.

62

Резил

преди 4 години

Времето как беше? Пак ли жега? Как ви знаят по света-футболните и-д-иоти на Европа? Но едно не ми е ясно-защо дължава,прокуратура стоят е дремят като пред очите им се извършват такива тежки престъпления от години-да се прахосват пари за тотални мизерници ,които ни резилят от Вадуц,Лихтенщайн,Косово, някви скиори,трактористи,а сега и от Кипър!? То на всички ни е ясно,че футбола е една" перачница"на пари-ама не ги ли изпраха вече тия пари? И като "перете" пари-поне ги насочете към други спортове!