6

Социални причини -

преди 4 години

това да, но по-долу не е спомената онази от тях, която е най-важна в България от времето на соца, та до днес: Невъзможността двойката да си осигури самостоятелно жилище.Малко ли са хората, които живеят заедно с родителите си в жилище, в което нямат дори самостоятелна стая? Когато се срещнат и се харесат двама такива, как да създадат семейство? Като правят секс по квартири на приятели, чийто ключ им е даден за час-два? Ще е чудно, ако успеят да останат заедно за по-дълго време.И днес има такива

5

Дрън дрън

преди 4 години

Сред изброените причини сериозна е само една - ако жената няма желание за секс, но в този случай причината е с медицински характер.Всички останали "причини" не пречат на здравата, нормална жена да има съпруг или постоянен приятел. Такава жена може да е сама, само ако не може да срещне подходящ партньор, което пък произтича от най-различни социални причини - живее в малко населено място, грижи се за болен близък човек, което кара мъжете да се дистанцират и т.н.

4

Български палавник

преди 4 години

Много жени вероятно са попадали на мъже, които са сасипани, изгубили себе си в живота, такива които не струват пукната пара, други които са ***, но не и тарикати по душа и разум ...Дали на този свят има един феноменален бебчУ на 25 който познава себе си в живота и т.н.,дали трябва да се разработи и да бъде това което всъщност трябва да бъде, преценете сами.Правете разлика между палавник и психопат !:)

3

И нещо изпищя

преди 4 години

Дали да не беше едно малко крадливо ***, нещо изпищя на смърт ...

2

Видях как!

преди 4 години

Една звезда в небето изгоря тази нощ, това значи само едно .... Той е тук ...

1

Бай Евстати

преди 4 години

а деца кога ?то кариерата била по-важна нали