29

Нищо ново

преди 4 години

До Сидера и т.н. : Е, все ще има някой с елементарното обяснение "комунисти/антикомунисти". Но това вече не работи, електората не се връзва. А и си забравил да споменеш Русия и Путин.На Бойко му е време да се пенсионира, но не смее да гоо направи, защото с него ще тръгне към дъното и цялата мафиотско-рушветчийска дружинка наречена ГЕРБ.

28

Сидера

преди 4 години

Соц агенции дават най-висок рейтинг на комунистите Манолова и Радев. Но на изборите ще стане ясно на кой какъв е реалният рейтинг.

27

до 27

преди 4 години

До ИдеалистГласуват с отвращение защото са по малко миризливото л*** от БСП

26

нищо чудно

преди 4 години

99,99% от социологичските агенции са на БСП/БКП/ДС . Какво да покажат проучванията ?

25

Идеалист

преди 4 години

От години не съм срещал хора, които да признаят, че са гласували за ГЕРБ. Професиата ми е такава, че общувам с хора от различни съсловия. Кой гласува за Боко и Цоко или по точно казано, кой разбърква резултатите в компютрите?

24

москвич бракма

преди 4 години

Не е възможно ушатия *** радев да има такъв рейтинг всичко е лъжа

23

100 рубли = 1 ДОЛАР

преди 4 години

Няма да допъснем пак бкп да фалира Бългатия

22

Анонимен

преди 4 години

Радев и Манолова са ясни, но Баце с тези има-няма 30% май е стъпил на ските! Трудно ще го преглътне нарцисът дебел, но трябва да свиква! Оттук нататък само надолу!

21

Зеленият чорап

преди 4 години

Е жалък предател, как може да лъжете, че е харесван от народа ?

20

Наближават избори и

преди 4 години

агентурата на БСП Галъп интернешънъл започна пак да пуска фалшиви новини и прогнози за преференциите ......... накрая пак ГЕРБ ще победи каквото е желанието на народа !

19

изнервен

преди 4 години

До Х. Нещо тотално си се объркал. Висок рейтинг защото нищо съществено не правят и поради това не дразнят много.Хора без стойност, извадени от никъде или провалени предишни политици, с ниска репутация а способни управленци и с огромен брой изцепки (само грипените и Костинброд ще спомена, за другите ти се сещай).

18

Софиянец

преди 4 години

Как да имаш доверие на тези измамници?!При 240 депутати,в залата има-няма стотина.Когато видите репортаж от английския парламент,обърнете внимание дали има едно свободно място!Абе парламент,ВСС,КПКОНПК,ДАНС-все ***!А колко струват на данъкоплатеца...!Според мен спокойно можем и без тях!

17

Най-харесвам

преди 4 години

Зеуеният чорап и Костинбродската. Най-ще спечелят изборите червендалестите на -найци.

16

Х

преди 4 години

Румен Радев и Мая Манолова с основание са фаворити. Изключително стойностни хора, с висока репутация, без изцепки.

15

Ай стига

преди 4 години

Ето това се казва комунистическо дебелоочие .Тези шматки от Калъп, сто пъти досега ставаха за смях ,с абсурдните си изследвания и прогнози. но продължават геройски да се борят и манипулират .Каквото кажат, разбирай точно обратното и ...си близко до истината.

14

Анонимен

преди 4 години

Да, така казваха и за евроизборите - БСП водят.И това е поредна червена лъжа :)))Няма да им свърши работа, но те си лъжат по навик

13

Анонимен

преди 4 години

16 МИГа от Степта....

12

Реалист

преди 4 години

До 7 анонимник. А ти другите новини не ги ли следиш? 90% от коментарите винаги са негативни, независимо каква е новината и за кого. Типично за *** и племе, за което има лаф "Най-обичам да мразим".

11

Байфидан

преди 4 години

Червеният "Галошш интернешънъл" ни е ясен отдавна. Досега не са познали нищо. А и как да познаят като изследванията си ги правят Кънчо и Първанчо, по поръчка от Позитано 20.

10

Анонимен

преди 4 години

Най харесвани Радев и МаноловаСъщото беше и преди изборите БСП водеха водеха ,изравняваха се с ГЕРБ Кво ли не беше и накрая Нинова и искат оставката