7

Анонимен

преди 4 години

Да се спре издаването на бързи кредити от тези съмнителни фирми!Има достатъчно банки, които биха могли да предоставят тази услуга!Трябва да се действа бързо, а не само приказки от хиляда и една нощ от философа Дончев!

6

Правителството ви е

преди 4 години

Умствено изостанало. Докато се натуткат, някои вече действат. После пак потърпевшите ще са виновни.

5

тайна

преди 4 години

За улеснение и ЕГН и N на ЛК са направени така, че стига да знаеш двете имена на човек с елементарен алгоритъм, който от години съществува в нета ще научите с малко логика, а ако имате три имена и място на раждане 10.

4

Анонимен

преди 4 години

А не е ли време егенетата на мъртвите да ги заличите и да ги премахнете от избирателните списъци???

3

Анонимен

преди 4 години

"Проблемът не е с ЕГН-тата, те са били обществено достъпни до скоро"Така ли?И кой ги е направил достъпни и на какво нормативно основание?Това са лични данни, които са защитени по закон и тоя, който ги е пръкнал, както и оня, позволил да се пръкнат, следва да носи отговорност по този закон. Поне глоба следва да отнесе и дисциплинарка, като минимум!Не ви е срам, не стига, че администрацията е пълна с некадърници, ами и мажете подир това, дето е омазала тя!

2

Анонимен

преди 4 години

и в този ред на мисли, да уволнят всички служители и работници, чиито данни са видими, да се закрият всички банкови сметки, които са 'изтекли', да се сменят всички егн-та и всеки да си смени имената. вместо да помагат, те се чудят как още повече да прецакат населението.

1

Чавдар Михов

преди 4 години

Както винаги подвеждащо заглавие: Затягат издаването на бързи кредити заради хакнатата НАП. Всъщност се оказва, че в момента течали обсъждания за някои мерки, сред които евентуално и бързите кредити.