10

Анонимен

преди 4 години

В отговор България да затвори границите с Гърция.

9

Ванката

преди 4 години

Е как така, нали миналата седмица виден БАБХ-аджия се обясняваше, че ние не сме забранили вноса на месо от Румъния преди година, щото сме били в ЕС и не можело!?

8

Анонимен

преди 4 години

До 6Прокуратурата да те привика да дадеш показнаия за тези неща, които пишеш. Ако са истината да вървят напред, ако не са да те съдят тебе.

7

vlady

преди 4 години

Смешните тараби по границите не могат да спрат нито животни нито хора. За тях Борисов определено има вина. Редно е виновните за тарабите да бъдат настанени в Кремиковци Хилтън, Черна Гора, Дебелт или друго подобно заведение с далеч по-сериозна ограда, да гледат и да се научат как се прави.

6

Анонимен

преди 4 години

До Я па ти..Напротив. Всичко е свързано със зета на Борисов и договор сключен от същия Борисов, който още не е оповестен, за внос на свинско от "една държава" - 100 000 тона !

5

Анонимен

преди 4 години

Ами ще го изтребят бе льохмани това е зараза. Вие бавно развиващи ли сте. В Китай върви същата процедура над 60%от месото е унищожено. Образовайте се малко плиткоумни драскачи.

4

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 1 Алооо , по кротко. Каква вина има Борисов за чумата по свинете ? Едно време границите бяха заключени и чумата нямаше от къде да влезе.Сега е разграден двор и това не е по вина на Борисов.

3

ай сиктир

преди 4 години

За 5 века турците не успяха да ни откажат от свинското, но като гледам гербавите ще успеят.

2

Наблюдател

преди 4 години

Почваме да изнасяме за Турция тогава.

1

Анонимен

преди 4 години

Какво българско свинско, ти свичко изтрепаха! Честито управление на Бойко Тиквата, тоя ни съсипа тотално! *** бокллукаа