10

Жалко

преди 4 години

Уудсток-50 трябва да има. Събитието преди половин век е било емблематично в много отношения.Освен това, очаквах тази година там да се явят остарелите участници в Уудсток-1969. Не само певци и музиканти, които са все още живи, но и най-обикновени хора, които по онова време са били младежи и са били част от публиката.Редно е старите хипари да бъдат уважени с Уудсток-50.Дано все пак да се състои.

9

Удстокер

преди 4 години

Голям праз - може пък да направят удсток 51 следващата година, не виждам проблем. Така или иначе е имало само 3-4 до сега. А и хедлайнерите като гледам - добре е, че няма да има.

8

Активист на БКП

преди 4 години

САЩ убиха и Уудсток...Това в Русия не може да се случи ...

7

Анонимен

преди 4 години

безплатен обяд няма

6

Анонимен

преди 4 години

Теченията в музиката създадени от 60-те и 70-те години на миналия век вече нямат бъдеще. Всичко стана комерсиално и неекологично. Кой ще чисти и плаща след тях? Просто комерсиализацията, която води до напредък, сама изяжда главата си. Вече няма нищо стойностно, а само шир потреба. Всичко вече е сведено до продажба и пари и затова на хората им писва от безидейни мишмаши.

5

Анонимен

преди 4 години

Какъв " Гешев" те гони пък теб бе Таня? Става дума.За дивата Американска музика! Музика на *** и откачалки! Да си я слушат там сами!-:)

4

Валентин Тодоров

преди 4 години

И по-добре!!!След Доорс,Рилинг Стоунс,Лед Цепелин,Ху,Джими Хендрикс и Боб Дилан да се падне до Майли Сайръс е не сгромолясване от върха,а потъване под земята.По-лоше щеше да бъде само ако участваха някои от онези,правещите се на сутеньори от гетата рапъри и хип-хопъри.Къде изчезна музиката!?

3

Анонимен

преди 4 години

БСП и това опорочиха, не ги е срам! Особено Орешарски! Уууууууууууууууууу!

2

Анонимен

преди 4 години

Краят на рока .Поколението на тревата и дрогата си отива ....Унищожиха всичко .ДАНО някой спре и светотатсвото в Миндя .Надяваме се на новия главен Гешев .

1

Анонимен

преди 4 години

Много важно.Не ме интересува какво се случва в тази държава!! Изобщо!