10

дядо от село

преди 4 години

Трябва да избират софиянци между двете разклонения на бкп-бсп и герб

9

Анонимен

преди 4 години

Днес Фънди пак изби рибата! При прогноза за дъжд, изпрати миячите и те миеха под дъжда! Що за глупост? Дни наред в жегата не се сети! Така е и с мръсния въздух, дишаме го докато и подадат данните и когато/Ако реши да пусне безплатното билетче, вятърът го отнесъл! *** не става!!!

8

House M.D.

преди 4 години

Аз няма да се кандидатирам за кмет на Голямо Конаре. И какво от това?

7

Анонимен

преди 4 години

До OMG_LuckerЛичи си, че не познаваш Костадин Паскалев.Бокича не може да му указва, защото не може да му стъпи на малкия пръст.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма такъв модел на управление "Фандъкова".По-точно има, но той е показна витрина, мираж, фата моргана.Зад тази витрина ясно прозира грубият, 150-килограмов, рапонест силует.Това е една от главните причини Костадин Паскалев да не се кандидатира.Сериозен човек доброволно не би влязъл в ролята на марионетка и кукла на конци.

5

Анонимен

преди 4 години

Почтен и достоен мъж.

4

OMG_Lucker

преди 4 години

Какъв е пък тоя Паскалев сега?! Никога не го бях чувал. То и аз няма да се кандидатирам за кмет на София. Ама не на 100%, а на 99, че току виж Бокича ме срещне на някоя бензиностанция и реши, че съм "свесно м'че" и че ставам за кмет и айдеее

3

Сложете Слави

преди 4 години

Столицата заслужава учиндолец .

2

Анонимен

преди 4 години

Костадин Паскалев е един от малкото сериозни, отлично подготвени, владеещи висока професионална и политическа експертиза, хора в България. Веднъж се излъга да се хване като министър в правителство и бъквално след няколко месеца си подаде оставката, като разбра в каква чужда игра го забъркват.

1

Въпрос

преди 4 години

Да не остане накрая само един въобще, като за прокурор?