10

Анонимен

преди 4 години

Лопатките на турбините убиват рибата.

9

Анонимен

преди 4 години

Българските вецове са смърт за екосистемите,защото се правят само за лична печалба, а не според изсискванията за опазване на природата. Но затова пък добре пълнят джоба на всякакви курумбашевци. Помните ли онзи репортаж, който показваше веца на господина, а той се беше скрил и само носа му се виждаше. Племето просто, отвсякъде го ръфат алчни хищници.

8

Анонимен

преди 4 години

Престъпно управление, престъпен бизнес.

7

Анонимен

преди 4 години

Рибата чу, че Славчо влиза в политиката и реши да се удави.

6

rusnak

преди 4 години

А нормално, чуми, напове, милиарди и тнт, а някои го *** се правят на ударени. Всичко ток и видими резултати.

5

Анонимен

преди 4 години

ВЕЦ-овете са голям бич за речните обитатели, защото представляват прекъсвания на водния поток. Има си начини да се конструират така че това да се избегне, но в България винаги се слага каруцата пред коня. Отношението ни към реките е под всякаква критика - канали, диги, корекции, отрови, бракониери, сеч на прилежащи гори и т.н.

4

Шопо

преди 4 години

Не,бре !!! У Нинова е !!!

3

възмутен

преди 4 години

*** народ, слаба държава.

2

i'm

преди 4 години

Поредното гражданско безхаберие. Някой със съвсем ясно съзнание е причинил това, а друг със същото ясно съзнание го е прикрил или най-малкото ще се опита да го направи. Това е България все пак. Сега ще има някакво заключение и после виновниняма да има. Разследващите органи няма да открият виновни. България страда най-много от собствения си народ.

1

Ристу

преди 4 години

Рибата е мъртва, защото някой е пуснал ток в реката.