700

Анонимен

преди 4 години

Има хора около 30 до 50 годишни,знаещи езици,с работен и житейски опит,с образование, има толкова подготвени хора,някои завършили и в чужбина,толкова ли не намериха подходящи?

699

хахааа

преди 4 години

Министър председател - Слави чалгата,който с ку-ку(-вците) стресира цялото население България в миналото,предавайки цял ден ,че имало атомна авария!Министър на културата - Деса Поетеса ПростакесаМинистър на финансите - Годжи Магоджи от Горно Нанадолнище.......... и т.н.С международниците ще си говорят на ръчно-крачен език.Съвсем за зелен хайвер взеха хората,това е подигравка!

698

Анонимен

преди 4 години

Всяко ново лице в политика е за предпочитане от досегашните алчни ,известни със лакомията си !

697

Ацтеката

преди 4 години

Азчетох доста от коментарите под темата, но определено този изпъкна с абсолютната безмозъчност на неговата авторка:Искам Слави да е новият ни премиер! Той лично се познава с Жан-Клод-Ван-Дам и може да привлече вниманието на света към България, с което да ни подсигори нови инвестиции и да привлече дори Фолксваген да правят автомобили. Слави е велик и неговите концерти винаги са претъпкани с хора и билетите се разпродават за нула време.Ако това са гласоподавателите на Слаффчо - немам думи!

696

уау

преди 4 години

Големо важно !

695

Гошето

преди 4 години

Слави уж интервюираше 3 хиляди кадърни българи, а изкара една глусна песен с Криско....

694

Нека опитаме

преди 4 години

Но не със Слави, щото го видяхме как се мазни на Боко, а с К. Костадинов и Възраждане. Засега си държат на думата и програмата им не е лоща и като че ли наистина искат да повдигнат БЪЛГАРИЯ.

693

Киро

преди 4 години

Един шоумен, отдавна провалил се като такъв, реши, че е врме да влезе в отреченото от народа Бокошоу-водещо държавата до пълното и унищожение.

692

Изумен

преди 4 години

Учиндолския щял да го сложи на Банкянския - диагонално! Абе хора, не се халосвайте - колкото плешивци са се пробвали за премиер, не става работата и това е- Боко плешив, Царя беше плешив, Станишев беше в напреднал стадий на оплешивяване, Орешарски и Костов бяха в начална фаза още...другите преди тях не ги знам, малък съм. Но знам едно - от плешив недей да чакаш добро. Учителят ми по музика беше плешив - той ми писа първата двойка в училище

691

хах

преди 4 години

Явно доста политици се страхуват, че толкова коментари да пишат пешките им

690

CHUK

преди 4 години

PAZI BOJE TOIA GLUPAK DA DOIDE V POLITIKATA.OPROSTACHI TOLKOVA POKOLENIA I SEGA SHTE NI SERE NA GLAVATA.DOKADE STIGNAHME BULGARIO.GOSPOD DA NI PAZI OT TAKIVA.

689

Анонимен

преди 4 години

По-добре цигулар от измислен пожарникар със странно минало. Не е случайна приказката, че другите държави си имат мафия, а в БГ мафията си има държава.

688

чичо Гошо

преди 4 години

До АнонименЗнаеш ли Анонимен колко си прав за евреите.С доста хора съм говорил и те са на едно мнение,че евреите вече нямат търпение да се нанесат на нашите земи.По-голямата част от земята ни вече е изкупена чрез подставени лица и сега е в ход ускореното обезлюдяване на селата.Затова всяка година птичи грип,чума по овцете и козите,чума по свинете ит.н.Очакваме и чума по доматите и краставиците и най-накрая по нас.Дали ще им сритаме задниците зависи само от нас.

687

Анонимен

преди 4 години

България има нужда от нови лица ,смели хора и макар ,че не харесвам Слави като шоумен ще гласувам за всеки нов появил се политик ,който ще ни избави от лакомията на ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ ! България в момента е на дъното ,не е това ,което говори Борисов ,всеки го знае изключая политическите платени слагачи и ако не се променят нещата загиваме !

686

Анонимен

преди 4 години

Лично аз съм благодарен, че няма да (не)го гледам 4177-ми път и нагоре. Иначе няма лошо за телевизията, при тази ТВ-мизерия в БГ, пък и за политиката. Не, че ще направи нещо, видяхме му сеира през годините и ни е пределно ясен кой е и за какво се бори. Вероятно ще бъде поредният проект по бареков модел, но нека да муши там нещо, да се размърда блатото.

685

анонимен

преди 4 години

Шоуто на Слави по БТВ свърши, започва шоуто на Слави в политиката! Нищо ново не очаквайте! Чакахме при Костов, чакахме при царя и чакаме все още при Бойко нещо да се промени! Едва ли, не и в тоя живот, не и в тая държава!

684

Анонимен

преди 4 години

Да, много смел е Трифонов. Но, той никога няма да посмее да каже, че еврейски организации са в дъното на трафика на мигранти, който минава и през наша територия. За него свободата на словото е само за словото, което му носи овации, а не проблеми. Ако той беше трън в нечии очи, той нямаше да може даже да помаха от екрана. Учудващо е колко много наивници му повярваха. Не случайно сме на дъното...

683

хм!

преди 4 години

Заради такива "нови политици", "народни спасители" отново ще трябва да се гласува за ГЕРБ и Борисов!

682

Анонимен

преди 4 години

Славчо Е от статуквото ,но не политическото , е, сега искат да го направят от политическото !Вадят го и ви го представят като поредния който ще "оправи" България и шарани ще има !Една кукла в по вече гледали сме го този филм но някои искат да гледат подобни "филми" !!!

681

Грешиш

преди 4 години

До Гугъла"синята седесарска БТВ"БТВ е собственост на евреина Мърдок,Слави е просто поредното гадно безнравствено ***, което се опитва да прилапа парче от народната баница - по нищо бне се отличава от останалите *** от т.н. Народно Събрание