14

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли бе другари комунисти -;крадци; ? НИКОГА няма повече да имате власт в тази държава!Доказали сте се че не струвате!!!!Оставете на спокойствие Хората да работят .Жалки сте с тези изсмукани от не знам къде скандали,то вече и най изветрелите баби разбраха че сте Жалки Интриганти Алчни за власт!!!!

13

Петър Славов

преди 4 години

То да не сме ги виждали червените *** какви ги свършиха разбирам, ама на, знаем им програмата прекалено добре затуй парен каша духа само и само да не се докопат до власта *** и Гумен Речев

12

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

11

Анонимен

преди 4 години

БСП да вземат да спрат да се изказват..

10

Каква несигурност

преди 4 години

Шефката на НАП е декларирана спестени 272361 лв., като едеклалирала 123486 лв от заплати. Несъответствието е явно. От къде са спестените пари и кой ще я проверява - може би НАП!

9

Анонимен

преди 4 години

Държава, изнасилена от Мафията ГЕРБ, начело с Борисов, Цсцаров, Гешев, Пеевски, Горанов, Домусчиев и разни други гнусльовци.

8

Байфидан

преди 4 години

До статег. Тези глу.пости ги разправяй в пенсионерските клубове. Нормалните хора виждат нещата другояче и те ясно го показват на избори.

7

Изнервен

преди 4 години

Няма по-*** партийка от БСП. Дай им само да плюят, да рушат и да пречат. И всеки път на власт ни докарват катастрофи. Не знам как имат сурат да се появяват и да критикуват другите

6

Антидебилист

преди 4 години

БСП са измамници и крадливи ***, но в ТОЗИ случай не мога да отрека, че са прави, макар и само с цел да дестабилизират гербаджиите за да "дойдат на тяхно място"

5

Винету

преди 4 години

Заглавието идеално пасва на управленията на БСП.

4

Стратег

преди 4 години

Аз не бих правил такова изказване за инвеститори. Инвеститорите са "бита карта" щом и при Баце, не искат да дойдат, а той техен човек. "Визия за България" не търси инвеститори, а полага началото на развитието на собствена национална икономика. Държавата на Бойко е Бухалка за Геноцид срещу Българите!

3

Анонимен

преди 4 години

За кри вай. Вай вай

2

1234

преди 4 години

Грешка - няма автопилот в самолета.

1

пилот на текеьарски

преди 4 години

Де да беше на автопилот щяхме да сме се оправили.. Ама не сме. Летим към дъното . С три пъти май.