11

Резняка

преди 4 години

В тия коментари било пълно с хора дето знаят как са взривени кулите, вътрешна информация за ЦРУ и т.н. Имаме нужда от повече всезнайковци като тях.

10

'сички се Вълну

преди 4 години

Горката му майка

9

'сички се Вълну

преди 4 години

Жив и здрав да е.,?

8

Анонимен

преди 4 години

Бин Ладен не съществува по принцип..... това си е американски кошмар който не ни интересува.....де да имаше сто като него.

7

Анонимен

преди 4 години

И какъв е Осама, че да жаля и за сина му,световно неизвестен амуджа?Да ви имам новините, цирковете на Софка и Гринго са по-интересни!

6

опетков

преди 4 години

Всичко що е ***, трябва да се трепе. Око за око, зъб за зъб. Тук демокрацията не играе. С каквато мяра ни отмерихте, с такава ще ви отмерим. Светът е на силните и всяко друго твърдение е лъжа и измама.

5

опетков

преди 4 години

До Анонимен 6 А тебе кога те изтърваха от карлуково?

4

обама бин гладен

преди 4 години

жив и здрав

3

АнонимеН

преди 4 години

ОСАМА БИН ЛАДЕН БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ ОТ 11 СЕПТЕМВРИ 2001 САМО СЛЕД 1 ЧАС ОТ ИЗВЪРШВАНЕТО ИМ!А ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ ИЗОБЩО НЕ СА ОТ АФГАНИСТАН!!!------------САМИЯ ОСАМА ЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ Е ТОЙ ОТГОВОРЕН !! АКО БЕШЕ ОТГОВОРЕН ЩЕШЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ!!!

2

Бре, бре,

преди 4 години

от кое време го чакаме..... разгеле....каква приятна новина.. брейй...

1

Анонимен

преди 4 години

"Я тебя родил,я тебя и убью" - думи на Тарас Булба ,по едноименната творба на Гогол.Та така и сега - ФАЩ създадоха "легендата" Осама бин Ладен и те го унищоЖават...и него и целият му род,за да няма свидетели.Те така унищожиха и всички командоси,участвали в "ликвидирането" на самия Осама...за да няма кой да каже,кого всъщност са "ликвидирали"!По стар еврейски обичай - трепе се,до девето коляно!Тъй беше и с рода Кенеди,защото същия дръзна да ликвидира ФЕД!