10

Васил Велев

преди 5 години

Нашите работници са търтеи- предлагам те да си плащат болничният и да плащат и на НАС заплати понеже им осигуряваме работа-занимание в което да не безделничат!Ако откажат -ще вкараме креоли от Бразил ,,маи от Чили ,и афрокитайци от Еритрея и Чауна таун!!

9

Greece

преди 5 години

свинщина на търкалета-това отбелязва последния парламентарен сезон.

8

Гост

преди 5 години

Еха, чета аз за гейове, оставки и совалки...Оставките - ясно, оставка подаде Цветан Цветанов, и сигурно още някой, совалки - уж само самолети бяха, какви совалки, а пък не съм чула някой от депутатите да си е признал, че е гей?!А от медията са го сложили, преди оставката на Цветанов?! Леле?

7

Избирател

преди 5 години

Последният парламентарен сезон беше белязан от непрекъснати спорове в Народното събрание. Дори и г-жа Корнелия Нинова Маринова не можа да се разбере с Бойко Методиев Борисов като мъже. Абсолютен смях с българските политици на проведени евроизбори. 70 % от хората им показаха средните си пръсти като не гласуваха. Субсидиите за партиите вече са от по левче за глас.

6

1234

преди 5 години

Белязана е от профанщина, простащина, селяния, престъпност и мутренски ценности.

5

Край

преди 5 години

Като носиш торба с мишки е важно да ги тръскаш постоянно. Тръскай ги със свинска чума, хакери на НАП, пТичи грип, *** Важното е да не разбират как през КТБ им прибират едни 4.5 милиарда или как даваш 450 милиона за *** на София, да забрави как си дал на Гергов 30млн. за дупка във Варна.Котараците са си добре - мишките са без значение.

4

Анонимен

преди 5 години

Според източници в бранша кризата с чумата по прасетата е свързана със сключен таен договор от Бойко Борисов - Тиквата между България и САЩ за внос на 100 000 тона свинско месо годишно. От сделката лично ще се облагодетелства зетът на Б.Б.

3

Невъзвращенец

преди 5 години

Какви гейтове, совалки, тангенти и ъпгрейди. Ееейй о.срахте се неразумни юроде!!!

2

Анонимен

преди 5 години

чакаме друга оставка....на ГЛАВНИЯ борец на корупцията

1

Антидебилист

преди 5 години

Като винаги, кражби и малко предизборно освестяване за печалба на гласове.