37

Еретика

преди 4 години

Всички плюете Радев. Е хубаво а защо забравяте че и Бат ви Бойко е бил комуняма далеч преди Радев а Бойко напусна пожарната за да остане член на БКП.Е не е Плюнката като комсомолския секретар Росен Плевнелиев който като разбра Бойко реши друг да предложи за президент чак тогава почна лекичко да критикува.А преди беше мазен пред Бойко.

36

Анонимен

преди 4 години

Президента ви казва истината право в очите.Нищо в тази държава не е наред.Инвестиции само в главата на Боко.Най ниски са в Европа.Магистрали има ли такива в Европа.Трагични пътища и най скапания железен път.8самолета морално остаряла.Кой купува Ф16 освен нас .

35

Руми Радев за смях..

преди 4 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45А дали щяха да го приемат в Долна Митрополия, ако не беше партиен член (1984г.- 1990 г.)? Отказва се от членството си (но не и от Партията), за да замине за Щатите, и то отново по заръка на Партията.

33

Щерю

преди 4 години

Интересно - как този равноотдалечен президент нито веднъж не е изказал мнение различно от становището на БСП...

32

Анонимен

преди 4 години

До Хм! 32 Освем да мърмори , гледа и през прозореца с нетърпение да свърши работното време.

31

Я па я..!

преди 4 години

И президента в борбата срещу чумата по свинете.Браво! Има надежда.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41,42: Откъде ти идват тия г'лупости. ген Радев е учил в САЩ. Мислиш ли че так пускат във военните си училища всеки, който поиска. Много плоска опорна точка.А за чумата: Амо на българина му ликвидират и прасенцето, какво му остава? Не е на добре.

29

Анонимен

преди 4 години

Държава, изнасилена от Мафията.

28

Анонимен

преди 4 години

Румене, Румене, такава радост е Боко да ни е Премиер. Само като си отворя очите сутрин и се сещам веднага, че ГЕРБ и Боко ни управляват и се радвам ли радвам. А пък като отида да си плащам тока и парното и такава радост ме обзема, че през цялото време плача от умиление. И такива едни хубави мисли ми минават през главата.... Ама не са за споделяне.

27

Анонимен

преди 4 години

Аз това знам, че Израел иска да си продава Ф-16, които има, защото си купува Ф-35, Гърция също вече е поръчала десет Ф-35

26

Анонимен

преди 4 години

До 29 По-голяма глупотевина не бях чувал. Научил си една дума и я жвакаш из устата си като крив суджук. А едно време какъв примерен отечественофронтовец беше!

25

Анонимен

преди 4 години

Кой съсипа руските самолети и сега нямаме пари да ги ремонтираме дори или да ги боядисаме. Туй дето го построихме не можете го боядисате, а колко милиарда заровихте в заводи дето после никой не може ги боядиса.

24

Хм!

преди 4 години

Тоя, освен да мърмори като червена бабичка, нещо полезно предлага ли, или ще си останем само с дудненето?

23

изнервен

преди 4 години

Мрънльо.

22

Анонимен

преди 4 години

Никой не е казал, че Ф-16 са без качества, плюс това ще са дълбоко модернизирани, което е плюс, но просто ще ни излязат златни. Плюс това идва смяна на поколенията в авиацията - поколение 5+ сменя поколението 4+. В края на краищата от старо ново не става и след десетина години ние ще се окажем с морално остарели изтребители с далеч по-малки възможности от новото поколение

21

Анонимен

преди 4 години

Ако Радев не разбира от авиация, кой да разбира в Бг? Все големи "разбирачи" го пюят, но рейтингът му си остава най-висок

20

Анонимен

преди 4 години

Този не знае ли, че прасетата пътуват в цял свят, ние ще се справим, а братска Германия ще се справи ли ? Хората са казали орташката работа и прасетата болни от свинска чyма не я ядат, защото води до гибел на самите прасета.

19

Мен

преди 4 години

И според мен самолетите са скъпи но ние сме си колония и нямаме право на избор защо разиграват тоя цирк с конкурс не знам поне цената да бяха свалили а иначе самолетите са си най масово ползвани предполагам и най добрите. А относно свинската чума при бай Тодор прасетата бяха повече а я нямаше. Маи тогава имаше държава и държавна политика.

18

Паисий

преди 4 години

Отново негативни изказвания без предложения и въобще лишени от смисъл!