9

До номер 4

преди 4 години

Толкова смешен коментар... Вярно, че всеки има право на мнение, но слагайте едно "според мен...", а не генерални оценки. Спомням си като дете с какво вълнение чаках всяка книга. И само за това, че ХП накара толкова деца по света да четат, заслужава уважение

8

Анонимен

преди 4 години

Грандиозна дивотия!

7

до 6, плагиатство е

преди 4 години

Чел съм 3 от книгите за Хари Потър като бях на 13 г.,когато излезе тъкмо на мода.С първата книга авторката изчерпа всичко. В следващите просто повтаряше едно и също, вълшебното училище за магьосници,летящите метли и да ти кажа и първата и книга е плагиатство. Прочети серията от книгата на Джил Мърфи има и филм ,, Най-непохватната вещица"(Тhe worst witch).Първата е от 1974г. Говори се училище за момичета магьосници,главната героиня е Милдред,момиче което е много зле в магиите.

6

до 4

преди 4 години

Изброй няколко, ама без ония преди 89-а, които ги пишеха по заповед отгоре. Продадени са над 500 млн. копия от Хари Потър, сигурно насила са ги карали да купуват.

5

само питам

преди 4 години

Абе тоя Хари Потър накрая за Рон ли се ожени??? Съученичката му Хърмаяни нали си падаше по българина Виктор Крум във филма,къде изчезна нататък нашия юнак? Виктор да не спука от бой Хари,та падна от метлата и обърна той резбата???

4

---

преди 4 години

Пример за фалшива литература... Има къде по- смислени книги за деца и юноши! Тук има цел да се привлекат читателите и да се вземат едни пари- чист маркетинг продукт. Жената е симпатична и историята й и мъките й да пробие е по- интересна от това, което е написала.

3

Иванов

преди 4 години

Не съм чел нито една книга, не съм гледал нито един филм и се гордея с това.

2

пак ли

преди 4 години

Аман от тоя Потър.

1

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да я прочета !