26

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще вземе втори мандат, колкото и левичарите да си мрънкат! Просто ги е яд!

25

Гостенин

преди 4 години

Тръмп ще е новият президент! Сигурно е. Икономиката бумти, Китай се огъва, Иран вече е на прага на жестока криза, (колкото и да е мъчно на левичарството).После да се стягат левичарите за Иванка Тръмп! Първата жена президент на САЩ.

24

Гостенин

преди 4 години

Откъде преписвахте? БТА е преписвала отнякъде!Няма начин това да е авторска статия!Левичалството вече вие от зор!

23

Анонимен_777

преди 4 години

Не ''пишат от БТА'' а от БТА преписват от ''издания'' които стават само за тоалет. хартия..!Като например - ''Washington coMpost'' '' CNN'' , ''MSNBC'' , ''NY Times'' и други лакеи-активисти на глобалистите-либерали, дегизирани като журналисти...!АБСОЛЮТНО подвеждащи тълкувания на думите на Тръмп !!!Разбира се да се очаква нашите ''медии'' да имат обективно, камо ли независимо тълкуване е наивна романтика..!

22

Анонимен

преди 4 години

Давай бай Тръмпе, удри тая мачка не е наша

21

Пустиняк

преди 4 години

Не само бай Тромпи , ами и изперкалите му комплексирани последователи втвърдяват тона! Минават от изливане на омраза във виртуалното пространство, в терористични атаки срещу мирни жители на САЩ! А този е толкова ***, с IQ 73, че не може да загрее, че може той да е властелинът с клечката, но други му дават искра и го водят към бурето! Той е толкова елементарен, че нищо не може да осъзнае! Като последователите му.

20

Анонимен

преди 4 години

До Sicht Punktами по твоята логика няма и "бели европейци". Коренното население на Европа са неандерталците. Белите са имигранти от Африка. Но и "червеното" "коренно население" (не е коренно въобще) на Америка също е дошло някога от Африка. Тоест по твоята логика едни африканци са прецакали други африканци. Та къде е проблема?

19

Ха-ха

преди 4 години

За САЩ идва Епохата на Лудият Макс.Дори Тръмп не може да го предотврати,камо ли н*яните демократи!

18

Анонимен

преди 4 години

До Sicht PunktПо цял свят има мигранти. Отделно и Америка се е откъснала от зависимостта на Великобритания преди няколко века а ние българите не може да се откъснем от руската зависимост от 1878 до сега.

17

Анонимен

преди 4 години

Много обичам медиите да ми обяснявят, кой какво, бил казал или направил, а после да сравнявам с истинските изказвание и факте. Голем майтап е. Опитайте и вие.

16

Sicht Punkt

преди 4 години

Шефовете на Тръмп са белите американци .Такова понятие като "белите американци" няма! Коренното население на америките са червени индианци (по терминологията на Х. Колумб),всичко друго е мигранти, които са подтискали, унижавали и избивали коренното население на континента.Специално Тръмп е трето поколение мигрант и от омразата към себеподобните, взех да се съмнявам дали няма българска жилка.В

15

Анонимен

преди 4 години

Черните са писани яйца тях никой не може да ги ругае, могат да си дрискат по улиците и да вършат 90% от престъпленията, но никой да не ги пипа за нищо. Дано изберат някой либераст от дем партията поне окончателно за закопае Америка

14

ьаььаь

преди 4 години

Абе тоя Тръмп май е като една мушмула - колкото повече ревът че загнивал, той толкова по-сладък става

13

килъриту президент

преди 4 години

До Анонимен 7Ти ако чакаш от медиите им да ти казват каква е реалността,много,ама много си зле!

12

V

преди 4 години

До 13 Прав си . Шефовете на Тръмп са белите американци .Те ще решават ,ако все още са мнозинсво :))) Другото е южноафрикански модел

11

Заглавието е грешно

преди 4 години

Това дали Тръмп ще гони втори мандат го решават шефовете му, а не той!

10

Анонимен

преди 4 години

Баси жалката левичарска либерал пропаганда.... MAGA 2020, паляци... Пак ще ревете

9

Sicht Punkt

преди 4 години

Бай Дончо започна да ми харесва.Има си позиция човека,дошъл от гражданското общество и не се влияе от мненията на техните " милиционери" и военни.Не се ли питаш, защо след като има толкова много стрелби, не въведе забрана на огнестрелното оръжие!? - защото оръжейното лоби здраво го е стиснало за топкитe и не пуска.

8

Анонимен

преди 4 години

Обаче - до следващите избори всичките санкции и мита, дето ги наложи, ще са дали плод. Високотехнологичните компании ще загубят догодина много милиарди, ще има луди съкращения... И за да не умрат съвсем, ще спонсорират кампанията на друг кандидат. В Америка не идеите, а бизнес-кръговете финансират и печелят избори. И само с този си мандат стареца ще върне щатите много назад в технологийте, ако се добере и до втори такъв - великите щати ще са само история.

7

Sicht Punkt

преди 4 години

Конгресменките гоооуу хоуумм и мюслемитата на джумерки!Тръмп, е катастрофа не само за САЩ, но и за целят свят!