8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5 Рублите стигат ли? :-)

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен5 - Плащат ли ти, добре ли ти плащат? Само питам?

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Да не си излизал вчера от затвора в Wandsworth (Лондонската "Бастилия"), че имаше един пожар вчера в квартала там? Питам, защото звучиш като роднина на Boudica.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Абре вие "целомъдрите" от Клекландия защо си не гледате чумата по прасетата а се тревожите за Англия!

4

Анонимен

преди 4 години

Просто си играят ва-банг със съдбата на Кралството. На път са така да го сгромолясат, че консерваторите да не видят власт 10-15 години. Риториката за Брекзит беше развита на имперски комплекси и постоянно се натякваше за имиграцията на източноевропейци. В момента имиграцията е по-висока от преди референдума и главно от цветни азиатци. Крахът е неизбежен.

3

xa xa

преди 4 години

ха ха демократите на сащ газ пикаят че Англия се измъква, нали командват ЕС чрез слугите си там, сега се гласят да спъват Тръмп за търговските сделки с Англия, искат още да я мачкат за наказание че им се измъква. Ама те в европа като се оставят либерастите от сащ да ги командват нека им е - източване на ресурси, на младите и работна здрава ръка, мизерия , мигранти и толериране на малцинства, *** и ИК, нарочно оставят отворена граница на република ирландия.Успех на Англия, а ЕС да го д'уха.

2

Анонимен

преди 4 години

Брекситът не е по страшен от "българската" чума.

1

Анонимен

преди 4 години

Мога да повярвам, а Борис Джонсън спекулираше с Брекзита, но след резултатие от вота се покри ама както си трябва. Преди това даваше по 10 интервюта на ден колко е хубав Брекзит, после даваше интервю веднъж на 3 месеца.