41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Такива нагли, крадливи, невежи, отвратително нахални управленци България не е имала в цялото си съществуване. Нормалният човек просто не е в състояние да го възприеме. Отчайващо е. Целта е постигната - отчаяние, апатия, примирение, това им трябва.

40

Христо

преди 4 години

Не е ли това работещата схема?Крадеш и се възползваш максимално докато си на власт,и ако нещо се обърка и започне да се шуми около теб,"справедливият" и некорумпиран съд те оневинява,ти подаваш оставка,защото се чувстваш жертва на заговор и отиваш да си харчиш откраднатото на спокойствие...Това стана с Цецо,това става и с този....

39

Анонимен

преди 4 години

Всички оставки в България имат един мотив - поискани са от ***.

38

Анонимен

преди 4 години

Заминава посланник в Македония,пардон Южна.

37

Анонимен

преди 4 години

аз ли нещо не съм добре?... все си мисля, че престъпленията би трябвало да се наказват не с оставка, а със затвор... ако аз присвоя пари от някого, оставка ли ще ми е наказанието?

36

пенко

преди 4 години

Мисълта ми започна да заеква и стигна до извода ,че имаме : 00 ПОЗИЦИЯ !!!!!!!

35

???

преди 4 години

Не. Гешев ще си го вземе за зам. нали трябва да работи в екип със проверен и високоморален кадър.

34

Анонимен

преди 4 години

Съпоставям 2 статии- "обирджиите" на бабата с 5,20 лв. и Апартаментгейт, шефът на КНКОМПИ. Съпоставям и действията на органите в двата случая. Повече не коментирам.

33

Джедай Мастър

преди 4 години

След този високоморален акт как да не го предложат за главен прокурор.

32

Анонимен

преди 4 години

На всяка тераса джакузи,на всеки балкон сауна

31

Анонимен

преди 4 години

Що пък да се връща в прокуратурата. Я да се кандидатира за кмет на София със слоган - Всеки апартамент с тераса!

30

Ъпсурт

преди 4 години

Па и нагли на всичкото отгоре...

29

..

преди 4 години

На него и на другите не може ли да им се задели по апартамент в Централния?

28

Анонимен

преди 4 години

Кво толкова? Една тераса от малко над 200 квадрата. Остъклена. Дали не е с остъклена с винкел, маджун и джамове?

27

Анонимен

преди 4 години

На въпрос какво следва за него в професионален план оттук нататък, Георгиев отговори: "Аз съм си прокурор. Чисто професионално ще се върна в прокуратурата. Разбира се, ако държавата има нужда от мен, винаги съм готов да се отзова. . Това е въпрос на бъдеще. В крайна сметка аз съм прокурор, връщам се в Специализираната прокуратура. Един чист човек съм и няма какво повече да коментирам.Правил съм всичко за доброто на държавата и това е било моето верую.

26

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че съм с високо вдигната глава, като човек, който е допринесъл и за положителните доклади на Европейската комисия, и за резултатите, които държавата постига. Не искам тази глупост да тежи на Комисията. За мен най-важна е идеята, аз вярвам в този орган, той работи успешно и това се оценява от всичките ни международни партньори.

25

Анонимен

преди 4 години

"Създадохме един работещ орган, аз изчистих името си. Аз лично не знам защо толкова дълго продължи тази проверка, но явно това са си процедурите. За мен беше един много тежък период, но аз си бях взел решението отдавна. След такова напрежение е излишно една хиперболизирана тераса, даже е смешно, да внася напрежение в работата на Комисията. Аз бях напълно откъснат от Комисията, по никакъв начин не съм стъпвал там, не съм се интересувал какво става, за да не мога да повлияя по никакъв начин.

24

Анонимен

преди 4 години

А данъчната шефка кога?А шефчето на данъчната КОГА?

23

Анонимен

преди 4 години

Този боковист удари тавана със своята наглост. Изключитално мерзка личност, достойна за висш пост сред редовете на боковистите

22

Анонимен

преди 4 години

До мЪтна матикаМоже и зам. министърче да го цанят.А барбекюто няма да се бута, при толкова много изклани прасете ще има много пържоли за него, ще пуши нон-стоп.