34

Анонимен

преди 4 години

Обувки в България - само ако са регистрирани, с минат годишен обущарски преглед, платена застраховка "Тротоарна отговорност", данък и зимни/летни гуми с поне 3 мм грайфер. Толкова сте алчни, че сигурно взимате стотинки от чашките на просяците, като ходите по улицата. Леле, леле, жалки, дребни, ненаситни душици!

33

Анонимен

преди 4 години

До VIPСпортиувам, но е ужасно, да отида в офиса си и да съм потен. Някой хораго понасят добре, аз обаче не ... Предпочитам, да стана сутринта в 5:30, да побягам за 40-50 минути, да се изкъъпя и тогава да отида на работа.

32

VIP

преди 4 години

Споделеното пътуване НЕ Е РАВНОСИЛНО НА почасово отдаване под наем. Ел. тротинетката и ел. колелото са за мързеливци, които не искат и капка пот да излезе от тях. По-добре активност, от колкото статика. И така повече здрави хора. Всеки който спортува по един или друг начин ще ме подкрепи. Благодаря и приятен ден!

31

Анонимен

преди 4 години

До 10 г. ще сме забравили за автомобили в градовете - всичко ще е скутери! Ха на бас!

30

Анонимен

преди 4 години

Супер са си скутерите, ами каращите са основно сбуърканяци, но защо се чудим, като виждаме, какво става на пътищата ни ....Особено в жегата е сууупер ... Качвам се, минавам си 6-7 километра, не въртя, даже се разхлаждам, качвам я с мене в офисчето си, зареждам си я после, си се прибирам и мога, споконо и да натоваря пазарните чанти (ако магазина има паркинг за колела) ... Най-доброто е, че не отделяш и една капка пот ;)

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Всичко е публично. даваш най-добрите условия и строиш качествено. какъв ти е проблемът? Защо не го правиш? "Знаеш ли, обаче, нема да е публично? Местото дека ща закопаят. Тея ги прикзвай, на някой, родеден из скандинавските или Канада ...

28

Дебили

преди 4 години

Карам си аз из квартала и като ми изкочи от ляво един с такова в последния момент, после след два дни същия #!@$! возеше детето си и пак върху мен, хора абе помислете малко не сте безсмъртни.

27

Анонимен

преди 4 години

Верно ли се ползва такова нещо за транспорт в София? Хахахахаххахах :D

26

ПроСоТо

преди 4 години

тия измишльотини са изключително опасни!!Защото се ползват ОСНОВНО от МАЛОЛЕТНИ,нямащи си и понятие за проблемите на трафика,В КОЙТО УЧАСТВАТ!

25

Принципно

преди 4 години

Тротинетките са голяма глупост и са много опасни особено за хора които нямат опит със тях. Гумите им са малки и всяка една неравност и дупка на пътя може да доведе до загуба на равновесие и контрол. Велосипедите са много по ефективни, практични и безопасни. Имат големи гуми, силни спирачки и са много по стабилни. Така че не нужно да откриваме топлата вода със "иновацията" ел. тротинетка.Карайте велосипеди и не се занимавайте с глупости.

24

Анонимен

преди 4 години

Да се забрани Центъра за тротинетки, велосипеди, мотоциклети и таралясници.Градът е за хората.Ама придошлите селяни няма как да го знаят.

23

Анонимен

преди 4 години

Простотията постоянно залива БГ

22

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 14 Велосипедите да се ограничат до 20 км/ч.Да се регистрират , пътен данък и гражданска. Както е тръгнало да карат по ред. Тия самолети трябва да се изплащат.Летците трябва да се возят.

21

Анонимен

преди 4 години

Данък въздух кога?

20

Я па я..!

преди 4 години

Хладилниците и климатиците ще регистрираме ли ?***.И като са регистрирани безопасни ли стават ? Че то всички ПТП стават с регистрирани ППС.

19

Анонимен

преди 4 години

До до 23???С вашите електрически джендърски истории ще измрем знаеш ли че големите селскостопански машини се движат на петрол. За да захраниш ел. комбайн с ток ще ти трябват 10 футболни игрища площ със соларни панели. :)

18

до 25

преди 4 години

Ами аз доколкото знам всички мпс-та трябва да се регистрират и да са с гражданска.Ти какво мислиш,така ли е?МПС била тротинетката ,хахаха ,утре някой папагал ще тръгне и с фрезата по светофарите и кръговите.Дали е нормално според теб?

17

до 23???

преди 4 години

Дали не е на пътя??? Тя е мпс. Доколкото знам всички МПС-та (моторни превозни средства и да тротинетките имат мотор макар и електрически) трябва да са на пътя ;)

16

до 23???

преди 4 години

мястото им не е на велоалей, ненормалник????

15

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките задължително да се ползват на велоалеи. Мястото им не е на пътя!