90

ГОРД

преди 4 години

VW не би рискувал 1.4 милиарда само за гол терен и административни и данъчни облаги. 5000 високо квалифицирани работници са му нужни за да произвежда. Това е много високо признание за наличие и достатъчно много квалифицирана работна ръка и специалисти които са му необходими. Само това не се вижда и отчита единствено от правителството и от българските работодатели. Това че сме финала пред много други признати нации с традиции и опит е ФАКТ че нашите работници са на европейско ниво.

89

въпрос към туркофили

преди 4 години

Произвежда ли Турция електроинструменти на нивото на Sparky или хладилници и фризери на нивото на Liebherr?Може да произвежда повече като бройка,но всичкото им производство е менте!Този който хвали турското производство дано до края на живота си само турски електроуреди и инструменти да има!Аз такива не смея да купувам!В Турция с добро качество се правят само дънки,баклава и локум. Всичко друго е менте!

88

Анонимен

преди 4 години

До ЦРУ"БГ не е била по-богата и бг не е живял по-добре ...ФАКТ ...НЕОСПОРИМ."Кой живей по дибре бряяяя! Ай сиктир вечииии

87

Анонимен

преди 4 години

На вас, гражданита мирупумазниии ни ва такова ... шоту има рабута при вас....

86

ЦРУ

преди 4 години

И сега произвеждаме части и за фолксваген....и за мерцедес...и за бмв ...а в автомоб. сектор заплатите са най-високи ! Както искат да ни плюят русофилите - БЪЛГАРОМРАЗЦИ ..никога до сега / от 681-ва година / БГ не е била по-богата и бг не е живял по-добре ...ФАКТ ...НЕОСПОРИМ..затова винаги над 1 000 000 бг гласуват за Б.Б. ! А тази година по БВП на глава минаваме североазиатската *** !

85

Бойко уважи бабето

преди 4 години

Бойко, *** да уважиш баба Меркел поне един път. За благото на народа ти е тоя завод. После тя ще си отиде като канцлер,никой няма да разбере.

84

Анонимен

преди 4 години

До УбавиНовиниДнесКви 5000 инженера бе? хАХХАХАХАХХАОт кога инженер СГЛАБЯ коли?

83

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво, че имаме 5000 инженери за VW. А сега помислете за кой пазар всички тези коли.Помощ за бавно мислещи - в бедна Русия, къде хора умират от глад всеки ден, всяка година ръст на подажби VW до 30%. Внос от Турция за Русия с много ниски мита.

82

Анонимен

преди 4 години

Герберастите се надат, вдовица за ***!Това вече трябва да е рубрика "Ежедневни смешки"!

81

Анонимен

преди 4 години

Със сегашните политици и партийни членове тази компания ще съжалява след време, ако реши да развива бизнес тук. Иска ми се да се развиваме, но с тази корупция не ставаме.

80

Анонимен

преди 4 години

Заплатите на работниците в централния завод на VW край Волфсбург варират между 4500 - 5000 евра. При успешна година тези работници взимат и около 10 000 евра премия.!Ама и 8 ч. на ден не си вдигат главата от работа!

79

Боза

преди 4 години

Немците в Бг-то трудно ще намерят 5000 кадърна работна ръка.Хората които инвестират първо проучват държавата,терена и работниците.Немеца не е куха лейка да инвестира в чалгарска страна.

78

Банкянски мечти

преди 4 години

В Пловдив завод до завода. Отляво - Фолксваген, отдясно - Хюндай, отгоре - Форд, отдолу Мерцедес!

77

mmmm

преди 4 години

Пълни глупости, колкото и да ми е болно, България по никакъв начин не превъзхожда Турция от към работна ръка, най-вече в автомобилната индустрия, в Турция има десетки университети които пряко са свързани с автомобилните заводи и продукцията, хората които излизат от тези университети имат знания и практика които липсват в България.

76

До Бойко

преди 4 години

Бойко, отиди на срещата им на директорите да ги поразубедиш малко. Използвай малко немски " Komm schon, Leute. Baue es in Bulgarien" .Mоже и Меркел да поканиш.

75

Анонимен

преди 4 години

Германия произвежда ли самолети освен перални и прахосмукачки, нали уж са много високо технологични, нямат ли някои стари самолети от 60те да им купим за няколко милиарда, така и така им купувама 20 годишните фолксвагени, може и няколко самолета да купим, да ни поздравят после.

74

Анонимен

преди 4 години

В България или Турция ще плащат средно 800 евро заплати, а в Германия биха плащали по 4 хил еврл. Около 3 хил евро спестяват от работно място, 5 хил работници това са 15 милиона евро месечно, 180 милиона годишно си спестяват. А тази "инвестиция" за 1.4 милиарда ако трябваще да отварят завод в Германия да купуват там терен, и да строят щеше да им излезе 7 милиарда. И *** се радват на "инвестицията", и даже се борят кой да бъде "инвестиран" - България или Турция.

73

Бръм

преди 4 години

С тия пари да бяха построили завода на VW, хем щяха ни пазят, хем щяха и пари да докарват... сега ние ще изнасяме за САЩ.... на гол тумбак чифте пищови

72

Waffen SS

преди 4 години

""Страната ни превъзхожда Турция по много показатели""След като превъзхождаме Турция по толкова много показатели ,няма ли как да се изброят 7-8,че да се посмея в горещият следобед.Само мантрата ,че сме член на ЕС не я споменавайте,защото се оказа,че това членство до момента не е помогнало особено

71

Анонимен

преди 4 години

Само вие си вярвате че превъзхождате някой.