177

Анонимен

преди 4 години

до Антидебилист!Точно обратното е, добринасят Немските пенсионери в Бг кочии ната с мазните си пенсии които вообще немогат нашите пенсионери с техните си пенсийки да се сравняват!

176

Антидебилист

преди 4 години

Може и така да е, но те идват тук само за да се възползват. Мислиш, че ще допринесат за държавата? Те там ни виждат като втора категория хора. Защо не дойде някой млад германец тук?

175

Помисли

преди 4 години

До АнтидебилистНо тези хора са работили цял живот. Развили са икономиката на страната си и получават заслужена за това пенсия.Ние може само да се радваме, че са решили да си я харчат в България, да вдигат брутния ни продукт и да донесът живот в селата ни.Могат да се кандидатирт дори и за кметове на малките ни села и да върнат живот и поминък, понеже за съжаления ограбените ни родители и баби и дядовци нямата тази възможност поради несправидливостта в която бяха поставени.

174

Анонимен

преди 4 години

Драги имигранти - аз съм ок че сте напуснали страната си - всеки е свободен да търси своето щастие - само не знам защо се ядосвате толкова когато някой друг го намери в българия!

173

Човек

преди 4 години

Ами направи нещо като е потъващ. Не е трудно. Просто трябва да се разпространи идеята, че българите сами ще си оправим държавата. Колкото повече хора пишат, толкова по - насериозно ще взимат идеята.

172

Стоев

преди 4 години

Абсолютни глупости.Пропагандата на червената мафия е с пълна сила.Тук храната е по скъпа.По евтини са имотите наемите и най вече заради което идват английските сви_не алкохола и цигарите.Но май ите взеха да напускат потъващия кораб.

171

само питам

преди 4 години

Добре де, кой е тоя стар германец дето е казал на бабичката си :,, моето момиче"? ,, Madchen думата момиче,когато не става дума за малко момиченце,а за дърта чанта е все едно да я наречеш ****в*а. Затова и след Втората Световна обръщението госпожица не се използва и употребяват само обръщението,, FRAU", Г-ЖА еди коя си. Това заглавие измислица от редакцията ли е, или преведено не правилно,никъде не пише имената на германецът нарекъл бабата с ,,Madchen'

170

Антидебилист

преди 4 години

АМА тези хора не работят и не раждат деца. Само им храним пенсионерските ***.

169

Анонимен

преди 4 години

Пий кафе в Германия 2,50 / 3,00 евро пий бира 3,00 /5,00 /8,00 зависи къде. Ходи на ресторант..... Ходи на кино, театър колко са билетите? И пр.....

168

Анонимен

преди 4 години

300 000 руски бежанци отдавна са казали "Да се махаме от руския Гулаг, отиваме в Задунайская!"

167

до привет от Германи

преди 4 години

На мен не ми харесват тия малки немски села, не знам как на тия германци им се пътува с км,за да стигнат до работното си място. За пенсионери да си живеят на село разбирам,ама това млади хора по 2-3 часа всеки ден да пътуват от малкото родно село, не го разбирам. Може Германия да е икономически развита добре,но самото мислене на германците е селско.

166

КралиМарко

преди 4 години

Само дъртите Германки, дето са ги полазили нашите Гларуси на младини са повече от 600.Колко ли са смесени бракове, или рода с тях и ето ти голям наплив към съпер мизерията и беззаконието.Тези в джунглата не са били скоро, е щом ги кефи да ги тресе треската и ден и нощ..да идват бе.мангоУ ги чака с особен интерес.Абе, то манга.сарите бягат от тази мъртва територия..тея щолудели за адреналин ли са, или са тотално прости, та не вземат да прочетат и питат за БГ.

165

до привет от Германи

преди 4 години

Да,живял съм в Германия, в град Фрейбург точно до алпите,близо е до Базел Швейцария. Повече ми харесва Пирин като планина отколкото тия алпи,честно. Фрейбург най-южният известен като ,, слънчевия град" на провинция Баден Вютенберг е град в който постоянно вали дъжд, поне 100 пъти повече от София. Прехвалени са планините им,нищо особено не са. Българската природа е много по-хубава,жалко че изсекоха горите ни и я замърсиха. Тук е много по-топло и приятно като климат.

164

Анонимен

преди 4 години

От кога чакаме русофилите да се махнат от България, ама нещат да си отидат в любимия руски Гулаг !Предпочитат да се разхождат да Мол'овете на Истамбул и Дубай !

163

привет от Германия

преди 4 години

До до 174Ако искат тия немци да си купят къща в някое село заради чистия въздух( природата ни е 100 пъти по-хубава от немската, спор няма),.....................Спор има и то от компетентен човек ,който познава и българската природа и немската природа ! Та с какво българската природа е по-хубава от немската ?! С Балкана и забутаните полуразрушени и обезлюдени села ли ?! Ти в бил ли си в Германия около Алпите или Шварцвалд ,да видиш какво значи хубави села и чиста природа ,красили планини ?!

162

до 174

преди 4 години

Храната в немския Лидл в Германия като цена в евро е същата като в българския, дори там се правят по-големи намаления, не с 30-40 ст. дето пишат акция в българския. Ако искат тия немци да си купят къща в някое село заради чистия въздух( природата ни е 100 пъти по-хубава от немската, спор няма),няма да живеят спокойно,защото по всяко време могат да ги оберат и убият дори и за 100 лева. Те просто не знаят,че полицията тук не е като полицията в Германия и няма как да се справи с апашите.

161

привет от Германия

преди 4 години

Пенсионерска работа , акъла им не стига и не могат да си правят сметката ! В България почти всички видове храни са на цени колкото в Германия ,а някои и по-скъпи ! Дрехите същата работа ! Пенсионерите само наема смятат като че ли нищо няма да ядат и пият ?! Аз като се пенсионирам ще отида във Виетнам или Куба , там минималната заплата е 10 евро ,а средната от 15 до 20 евро ! Ще си живея като Симеончо ,дори млади виетнамки или кубинки с едно листо пред гениталиите ще ми правят масажи за 1 евро !

160

Анонимен

преди 4 години

До Не е такаИ само храната е по евтина, до тук! Останалото като наеми, дрехи, услуги, кръчми и тн е двойно или четворно. С тяхна пенсия 700-1000 евро тук са си като царе

159

рекламa 5000 EU къщa

преди 4 години

От статията,,Къща може да се купи дори за 5 000 евро". В това село с 1 жител ли е, или в р*м*ската махала на село?? Германците като ги оберат 2-3 пъти у нас ще изпищят :,, Scheisse" ,, Hilfee" и ще избягат,като онова семейство дето изчезна в Унгария и се оплакваше пак на телевизия ZDF. Иначе да знаете германци са особен народ, стиснати са и да им направите добро си остават неблагодарни и студени като хора. Казвам го като човек живял в Германия. Не съжалявайте,че няма да ви са съседи.

158

Колонията

преди 4 години

Господарите от метрополиите, след като обезлюдиха колониите и разбиха икономиките им, могат за без пари да окупират териториите им. Прочетете историята на Палестина. Сценарият се павтаря. Само че българинът няма да тръгне да прави интифади, а ще си пее одата на радостта и щя развява знаменцето със звездичките до спукване.