17

Джурналиста

преди 3 години

Алоу ,джурналята що е то : " а наемът му за седмица струва 330 хил. на месец " ?!

16

ime

преди 4 години

а наемът му за седмица струва 330 хил. на месец.

15

Анонимен

преди 4 години

"наемът му за седмица струва 330 хил. на месец"

14

nikolov

преди 4 години

От кога думата *** е обидна и я цензурирате.. баситъпацитечовек!

13

nikolov

преди 4 години

Незнам кой *** е писал статията но 90% в нея не е вярно! И кви са тия милион на месец наем?!? Бил съм на този остров, първо - Август месец духа си е*е, Наммос си е обикновен плаж и можеш да си седнеш на бара без пробмел и резервации, в клубовете също се влиза без такива. Като цяло не е кой знае какво и наистина има много гей, каманак. Санторини ми хареса в пъти повече и не е прехвален като Миконос.

12

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости на търкалета, живея в Атина от доста години, ходил съм 10 -пъти на Миконос .Снимката е от малкия бийч, има и голям разбира се. Цени има всякакви, въпроса е че има *** богаташи които плащат 100 000 за бутилка шампаско която дефакто струва 70 евро.Острова е предимно пийдалски като Ибиса и ходят дърти чички да се плякат по плажовете, вечер няма осветление по улиците и в повечето точки на острова мирише на тор. Летището е с три гишета- смешка, а билета до Атина и от е 100 евра.Ходят предимно интернатионал *** да си търсят богати чички, а пък те леви китки...

11

Анонимен

преди 4 години

Богати да,ама чак па изискани ? Ай моля ви ! Като знам нашите богати какви са *** от селата с просташки маниери и чалгарки жени - Отврааат !Хитреци и тарикати -ограбиха народа , Ама винаги ще са си Примитивни !

10

Анонимен

преди 4 години

"Ако нещо в Кауфланд струва 5 лева, а на Миконос 500 лева значи в Миконос е сложена надценка антиселяндур."Тц, не позна, надценката се казва комплексоснобар. Тя е сложена за тия *** дето не сърбат чорба, а кусат супа.

9

фАТМЕ

преди 4 години

***, защо не написа за цената на Светланките?Има и ценоразпис-24ч -2400Евра

8

P

преди 4 години

Явно и у нас е пълно с милиардери. Доста хора познавам,които са ходили там. Наистина е по-скъпо, но нищо общо с цените в статията. Аз харесвам по непопулярни дестинации и точно Миконос и Санторини ги избягвам.

7

Анонимен

преди 4 години

А наемът му за седмица струва 330хил. на месец. Боже, поне си проверявайте статиите когато ги копирате от деуги измислени български сайтове.

6

ами

преди 4 години

Остров Миконос открай време се води острова на обратните.За гейове и лезбийки от цял свят там е раят. Иначе цените са много преувеличени и много неточности има.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако нещо в Кауфланд струва 5 лева, а на Миконос 500 лева значи в Миконос е сложена надценка антиселяндур. Като сложиш такава такса се отърваваш от разни северни съседи, които идват с димящите си 20 годишни БМВ 7-ци и багажник пълен със суджуци, лютеница, сирене, туршия, бахур и кисело зеле. Да си знаете.

4

Myconossian

преди 4 години

Единственото вярно нещо в статията е, че много звезди отсядат или се забавляват в Миконос. Всичко останало е или противоречиви твърдения, или преувеличени и неверни факти. Миконос е прекрасно място с уникален климат, станало известно благодарение на принц Едуард и Уолис Симпсън. Островът е посещаван от много хора, с различни финансови възможности. Напълно нормално е известни личности да търсят уединение и да бъдат далеч от любопитни очи, дори и на всяка цена.

3

Анонимен

преди 4 години

Да пишеш статия за Миконос без да си била никога там е тъпо.Да пишеш за звезди и милиардери без да си вдиждала на живо такива е тъпо.Да пишеш за курортите на милиардерите без НИКОГА да си била на такова място е ТЪПО !!!

2

Чавдар Михов

преди 4 години

Ха-ха. Хем бил остров на милиардерите, хем малка вила струвала 400 евро на месец. На нашто море къде ще намериш вила за 800 лв на месец?

1

Анонимен

преди 4 години

Напротив, има китайски магазин на Миконос!