15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Твоето невежество във всички научни въпроси не е оправдание за аргумент. 1. Луната няма достатъчно гравитация позволяваща задържането на атмосфера. 2. Луната има магнитна сфера, но тя е много по-слаба от земната.3. Сънчевата радиация може да се спре в по-голямата си част от алуминиево покритие и не е смъртоносна при излагане за няколко седмици.4. Водата на луната не е течна, а замръзнала.5. Озон се получава от прекарването на електрическа дъга през кислород.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Индия вместо ,да се прави на космическа сила,да вземе да се пребори с отчайващата бедност на половината от населението си!"Най-напред "цивилизованата" Русия да се справи с отчайваща бедност на 80% от населението си и тогава Индия.

13

Анонимен

преди 4 години

Индия вместо ,да се прави на космическа сила,да вземе да се пребори с отчайващата бедност на половината от населението си!

12

Анонимен

преди 4 години

Ако една планета или спътник в случая Луната нямат озонов слой какво ги пази от радиацията Луната би трябвало да е радиоактивна ако няма вода там и това опровергава кацането на Луната Ако има вода значи има озонов слой който би трябвало да се вижда. Никой никога не е стъпвал на Луната и нито някога ще стъпи всичко са лъжи, лъжи и пак лъжи.

11

Дедка

преди 4 години

До Тука става пясъчноЩе седнеш от дясната страна на алаха, ама на хея ми :))) Както е ставало винаги де.

10

JJIvanov warnings

преди 4 години

Да предупредя Всички във връзка с обявена вече BLACК DEATH INVASION 2019 за милиони BLACK DEATH activators инсталирани в камери,екрани смартфони ,телефони автомобили подържат се с черни или тъмни холограмни оръжия залепени вътре. Вижте дронове с инсталирани balck death cameras .Подобни тежко терористични камери има снимани да облъчват тежко нелечимо децата в БЪлгария по време на матури..Black death murderers попаднали в обсега на такива терористични черни камери се активизират

9

ZEUS warnings

преди 4 години

Оставете ни Луната на мира .Подава отчаяно БОГ ЗЕВС от ЛУната ..Най жестокото увреждане на ЛУната от докарването и на орбита е произведено в CHINA>> Ако го намеря този нагло престъпен завдо натъпкал с вражеска дигитално холограмна техника това коеот уврежда в момента Луната ни ще ги изпаря заедно с телата и скалите имм..

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Вода им трябва. Не могат да си позволят да носят от Земята - ракетите имат ограничени възможности за полезен товар. Като следствие - бази на Луната и пилотирани мисии до Марс.

7

Анонимен

преди 4 години

До Абе сбърканяциДТ и Б БГЗ, см'ахнат нещастмик

6

Анонимен

преди 4 години

А какво ли ще стане ако открият извори на водка.

5

Дедо Ви!

преди 4 години

Пак ще има снимка с "ЛОКО-София" от луната. Може и някой да си е забравил фаса с гръстите...

4

Анонимен

преди 4 години

Абе вода не знам дали ще открият, ама рубли с лика на Путин със сигурност.

3

Анонимен

преди 4 години

"Япония ще предостави за старта новата си тежка ракета Н-3 и управляем луноход, докато Индия ще осигури спускаемия модул."И как ще осигурят кислород за всичките 15034 индийци на борда, които ще спускат модула с въже - не знам... но японците явно са много напред!

2

Анонимен

преди 4 години

Честно казано се чудя каква им е идеята!?И какво като намерят вода на луната, ще я обявят за обитаема ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Ще я вземем тая луна, писано е!