11

Свещен Гущер

преди 4 години

В Норген могат да се видят китове при хубаво време в северната част на страната.За съжаление ги избиват за храна и не им дреме за НПо-тата.Може да ги видиш по Атлантическия път дълъг 8 км.Може да же да ловиш свободно риба...Съомгата им която я ядем е отгледана в рибарници,щото е замърсено морето от горивото на германски кораби потънали през ВСВ както и руски ядрени самовари потънали през 80-те.....

10

Анонимен

преди 4 години

До Свещен ГущерЩо не се срещнете със Сиднито, може да си допаднете.

9

Анонимен

преди 4 години

Поредната екоталибанска ревлива история, препълнена с лъжи и античовешка пропаганда. Пластмаса е сборно наименование на много и различни материали, всички те се разглаждат - някои след 1-2 века, други за 20-30 години, други за няколко месеца. Това което трябва и се прави е синтезирането на бактерии които се хранят с тези пластмаси и вече има сериозен напредък в тази насока. Със сектанско реване и хипи-гей простотии, нито един проблем не е бил решен и никога няма да се реши.

8

Реалист

преди 4 години

В това ли искаме да се превърнат местата за диво къмпингуване в България?

7

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая пропаганда срещу пласрмасата. Питайте защо вашите поданици хвърлят *** в морето? По нашите плажове, защо няма пластмаса. Има кошчета. Въпзотайтв си хората да ги ползват.

6

R3v0lv3r

преди 4 години

До АнонименЗаслужават си го, от години им се говори да спрат да строят на плажа, да спрат да взимат луди пари за шезлонги, чадъри и таксита. Всяка година се хлопа и чукa по време на туристическия сезон, на персонала му се плащат стотинки и обслужването е под всякаква критика. Беше ясно, че рано или късно на британските пияндета ще ми писне и ще сменят мястото и сега нямаме необходимата инфраструктура да привличаме културни и богати туристи.

5

отАв$тралияяСидней

преди 4 години

До Свещен Гущерee позДраФи от другия край на Планетата! Сигурно е много красиво и ако обичаш зимата и снега направо е рай. Аз не обичам зимата, и да ходя с ботуши и пуловери и да ми е студено, аз обичам да се гмуркам да изследвам острови и тропически приключения, затова за мен Норге не е точно "рай" но въпреки това съм сигурен че там също е много яко. А ако си фен на тая природа и зимен лайф стайл си сред рая направо. И някоя снимка да пратишТам май има китове както тука? Ти видя ли нещо

4

Анонимен

преди 4 години

"Плажът на Слънчев бряг пак е празен, въпреки уверенията на министъра на туризма, че нещата ще се променят в разгара на сезона.От снимката, направена от журналистката Лияна Панделиева се вижда, че върху шезлонгите няма хора. Кадърът е идентичен с тези, разпространени преди около месец. Слънчака от днес, по обяд. Та кога щеше да се засили сезонът?, пита риторично тя във Фейсбук."

3

не 50,а 47 човека

преди 4 години

До АнонимеНИ не на Хендерсън,той е необитаем,а на Питкейрн!

2

Свещен Гущер

преди 4 години

Тук в Норвегия е рая на земята. Толкова е чисто че дори хората чистят с прахосмукачки тротоарите пред къщите си.хай посДрафи от Норвегия

1

АнонимеН

преди 4 години

БРИТАНСКИ ОСТРОВ НА КОЙТО ЖИВЕЯТ 50 ДУШИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ГОДИШНА ИЗДРЪЖКА ОТ БРИТАНИЯ 2.5 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ДА НЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН САМО КРЪВОСМЕШЕНИЯ И ОРГИИ !!! ТЕ НЕ РАБОТЯТ ИЗЦЯЛО СА НА ИЗДРЪЖКА ОТ БРИТАНИЯ!!! ИНАЧЕ ДА СА ИЗЧИСТИЛИ ОСТРОВА ОТДАВНА!