11

Анонимен

преди 4 години

жива и здрава да е още дълго жената, аз не мога да проумея как и на тая възраст не спират женските главоболия...

10

Анонимен

преди 4 години

Дано има късмет бабката, да си поживее още.

9

бай х

преди 4 години

от време на време се пише за някоя успешна операция ... а другите ???? те са просто статистика ... бог да ги прости !

8

някой

преди 4 години

Независимо от възрастта, всеки има право на шанс! Кой, каквото и да говори живота си е мил. Тези, които се ужасяват да достигнат тази възраст да са живи и здрави, но като дойде момента дано се сетят какво са писали!

7

Discovery

преди 4 години

До 5:Защо не искаш да живееш до 100, ако си в прилично здраве много неща ще видиш... интересни и любопитни. Ще се радваш на хубави старини. За другото те разбирам, но... няма как да се случи

6

Цървул

преди 4 години

И след интервенцията, от 100-годишна стана 50-годишна

5

Ванката

преди 4 години

До д-р ХаусА ако бяха отказали да я оперират, щяха да ги обвинят във възрастова дискриминация. Не можеш да знаеш дали има разсейки и как и каква терапия ще издържи. То така дай да не се лекува никой раково болен, щото са малки шансовете.

4

Анонимен

преди 4 години

След 3 дни ще получи емболия понеже няма да я раздвижват в болницата, но париците ще са вече усвоени. Има си грешки от некадърност наистина, но повечето май са просто от алчност

3

д-р Хаус

преди 4 години

операцията е успешна, но пациентът почина...Това е мотото на нашето здравеопазване. В случая е оперирана една 100г. жена с огромен тумор, за който се пише че е доста голям и почти сигурно вече има и разсейки. Дотук добре да болницата, пациентът се е събудил от упойката, успели са да усвоят парите от касата за операция. Какви са шансовете на жената за дългосрочно лечение обаче? В такива случаи, при злокачествено заболяване следва химиотерапия, лъчетерапия.. Нима тя ще може да ги понесе?

2

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Еми да. Все по-често ще слушаме за такива операции. Медицината напредва, хората живеят повече.......

1

man

преди 4 години

Браво на бабето, ще векува. Въпрос на принцип