33

градски

преди 4 години

Незнам какво правят мойте данни в частна фирма с която нямам нищо общо.Всичко друго е фарс.

32

До Номер 33

преди 4 години

До 33, от хора с полицейска академия какво очакваш. Ти виж само мотива - "внасяне на смут в държавата и населението" - Хахахахахаха. Ултра мутри-милиционерщина.

31

Анонимен

преди 4 години

Не виждам логика Шеф на фирма да каже хакнете НАП от служебните компютри и Интернет и ги капете в замунда :) Звучи доста елементарно дори за смях.

30

Анонимен

преди 4 години

А видехте ли с каква голема любов ме посрешнаха учителките у Пловдив и каква опашка беше да се снимат с Мене и колко завода има у Пловдив завод до завод нема къде да стъпиш и сичките германски

29

Анонимен

преди 4 години

Издадена"Европейска заповед за арест,червена бюлетина на Интерпол" Какво стана,пък човекът взе че се прибра сам в България.Лице с неговите възможности,ако действително е виновно щяхте да се "търсите"

28

Анонимен

преди 4 години

Може и да са се самохакнали,защотов началото казаха,че са прихванали изалаганията а в момента мълчат.Значи имат номерата надебитните карти.Имат имейлите ни,значи и е- банкиране ,т.е. банковитесметки.Какво ще правят с парите ни?

27

Анонимен

преди 4 години

Абе къде е страхливия 150-килограмов Банкянски мишок, по чието нареждане бе арестувана човека?Пак ли се скри?

26

Смятай...

преди 4 години

Без доказателства, без нищо... Да накараш някого вина да признава и да лежи в затвора заради лични интереси... Трите свинкса не са герой само от анимацията Yu-Gi-Oh. Ти смятай за кви хора става въпрос.

25

Анонимен

преди 4 години

Така е за съжаление в държавата /ако въобще е държава/ на Бийловците и Гешевците.ч

24

И какво ще правят

преди 4 години

От Дай България след този провал ?

23

Румен

преди 4 години

Човека още 1997г.е точил карти и е хаквал данни на свои клиенти....и ги е продавал..Не му е за първи път...такива да лежат...защото търсят лесни пари...и рекетират....сега той разбира се..ще хвърли онзи 20 годишния ...че сам си е правил нещо....не вярвам да му се вържат....

22

Анонимен

преди 4 години

Направихме още един човек милионер от обезщетения...

21

От БСП са маскари

преди 4 години

От БСП ето явно така са научени от своите ръководители да са статисти в организирани активни мероприятия .....

20

Активист на БКП

преди 4 години

Театро Гранде герберале ! Сами се хакнаха да си скрият далаверите ,а тия са или платени актьори или нарочени жертви !!!

19

Анонимен

преди 4 години

Чл. 55 от ЗЗД./ ЗАКОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ДОГОВОРИТЕ/ НЕОСНОВАТЕЛНО ОБОГАТЯВАНЕ С ИЗМАМА. Използване на служебно задължение.

18

Киберрекетьорче

преди 4 години

Трима киберрекетьори хакнали няколко застрахователни дружества плюс НАП с цел рекет , службите ги хванали, и пределно ясно е че само поръчителите и платените им *** са недоволни ........

17

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че българите сами си залсужаваме съдбата ...

16

Истината

преди 4 години

Този ще изпее всичко за поръчителите на киберпрестъплението от Дай България ....

15

Бау

преди 4 години

Гледат да успокоят народа с този 72 часов арест... Разбиха терористичната група! Ще го пуснат след тези 72 часа под гаранция... Явно нищо не са декриптирали завалиите. Кристиан е още на "подписка"...

14

Анонимен

преди 4 години

"На Тодоров, неговия служител Кристиян Бойков и на търговския директор на фирмата бяха повдигнати обвинения заради хакерската атака срещу НАП. В резултат в онлайн пространството изтекоха лични данни на милиони български граждани." - В резултат на това, че са им били повдигнали обвинения данните са изтекли в интернет - забелязвате ли по колко долен и манипулативен начин е написано!?!?!