45

R

преди 4 години

До пепина мен също, и мисля, че в началото на 90-те години във Варна хванаха едно хлапе да пазари с чужди кредитни карти и този май е той

44

пепи

преди 4 години

Този ми е познат от нейде.Ако се не лъжа се занимава и с копане на криптовалути - етер,биткойн и други подобни.А като има машини за копане,има и огромна изчислителна мощ.Която може да бъде впрегната в разбиването на защитени сървъри и бази данни.Но може и да бъркам.

43

Ме

преди 4 години

Показно, как се разбива бизнеса и живота на човек, без никаква доказана вина. Представяте ли си, ако някоя фирма реши да дари средства на опозицията? Ето това я чака.

42

Анонимен

преди 4 години

Щом могат да откраднат данни от държавна институция, представете си какви частни поръчки изпълняват...

41

Анонимен

преди 4 години

Има ли финанси достатъчно за да се укрие?можеше ли да не се върне след помията изляна?-Абсолютно никъде не може да се скрие, колкото и пари да има.

40

Анонимен

преди 4 години

Да бяха хакнали ЕГН-та на прасетата преди това за справка и справки след туй как на описани живи и мъртви,че изчезнали безследно допреди заразата,а то сега изчезват много повече зачислени умъртвени по справки общи за база данни,че живи почти не остават на които не могат да им одерат кожите за кожарските фабрики,че още от мазнините домашен *** да правят както варяха бабите щом като съветват да се вари место на високи градуси,а *** се прави на два пъти как градуси-пържене,варене с добавки за

39

Ангел

преди 4 години

Както гумаджиите хвърлят кабарчета ,стъкларите чупят прозорците ,така и собствениците на компании за кибер сигурност хакват сайтове,за да имат работа .Представете си държавата да сключи договор за защита на държавните сайтове с ТАД груп .Това ще е поръчка за милиони. Иван Тодоров ще удари джакпота .Според мен това е основния мотив за хакването сайта на НАП !!!

38

От Врачанския

преди 4 години

Тук в момента текат залози кой пръв ще надупи младото юпи.

37

милицай

преди 4 години

Има ли финанси достатъчно за да се укрие?можеше ли да не се върне след помията изляна? Не чете ли пиара който бълват прокуратурата и сите останали органи и медии?КОЙ може да се върне? Че е смел-смел е. Дали е виновен?! Трябва ли да вярваме на безпристрастния български съд, който е на,,,, "европейско ниво"?

36

Анонимен

преди 4 години

А защо Орешарски като беше на власт ме арестува Станишев, Доган и Първанов?

35

Анонимен

преди 4 години

Комунистите като арестуват по бели *** и веднага почват да пищят, че е постановка.

34

Анонимен

преди 4 години

На тия хакерчета им плащат четири и даже петцифрени заплати, радвам се че те не са над закона въпреки това.

33

Анонимен

преди 4 години

Втора постановка а ла Иванчева Чудя се дали вече и герберастките *** вече са прозряло, че Прокуратурата се ползва за бухалка на Мафията, която управлява Територията.Защото Държава отдавна няма.

32

Анонимен

преди 4 години

Голямо геройство - да арестуваш невинен човек, който освен всичко е заявил че не се крие и ще сътрудничи на властите в разследването.Тоя селски отворко Гешев, защо не арестува Борисов, Горанов, Пеевски и Домусчиев?Ама смее ли!

31

Анонимен

преди 4 години

И от смартфона ми точат данните данните. И оператора го знае и аз го знам.

30

Анонимен

преди 4 години

Тоя е един от учредителите на ОПГ-ГЕРБ, така че ще ги пуснат.Откраднатите лични данни ще се използват при изборите наесен

29

Анонимен

преди 4 години

До30. Да не си помислиш, че вироса ние приемаме е дошъл от Запада. И запомни мърлявите неща идват от Изток. Тероризъм , наркотици, социализъм.

28

Анонимен

преди 4 години

Гештапи театъра продължава..

27

ало мвр-то

преди 4 години

И на моя компютър ги има данните източни от НАП, както и на стотици хиляди други компютри. За това се наричат и източени данни. Милиоцениерите дали са наясно че това нищо не означава?

26

До мен

преди 4 години

Пак добре, че арестуват и съдят поне, че като си спомня до 2009 какво беше. Нито един арестуван за нищо.