31

Анонимен

преди 4 години

Този доктор Дамян Илиев е пенсионер с максимална пенсия и продължава да е директор на БАБХ с 7500 лв заплата.

30

Анонимен

преди 4 години

Варих, варих, но повече от 100 градуса не можах да вдигна.

29

военен

преди 4 години

Едно време как варяхме свинското в столовата - на 150-200 градуса го варяхме, а сега всички са се разнежили, водата им кипва на под 100!

28

До 28

преди 4 години

Написал си пълни глупocти - оправдаваш името си.

27

Глупости

преди 4 години

ВАРЕНЕТО ТРЯБВА ДА СТАВА В АВТОКЛАВИ--ПРИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА. И ВИСОКО НАЛЯГАНЕ.. ПЕЧЕНЕТО--ИЗОБЩО НЕ Е РЕШЕНИЕ!НО, НИЕ ПИТАМЕ:ОТ КАКВИ *** БЕШЕ МЕСОТО НА КЕБАПЧЕТАТА И ПЪРЖОЛИТЕ НА БУЗЛУДЖА....??!!!КОЙ ГО ПОЗВОЛИ....??!!!

26

гладен

преди 4 години

ми вместо да ги изтребвате и заравяте, да ги бехте сварили всичките, и раздали на народа по формата на салам

25

шаман

преди 4 години

Болно прасе от африканска чума се лекува като се затвори за 24 часа в джамия

24

преводач

преди 4 години

Нали разбрахте няма да варите свинското зимата на минусови температури а сега лятото на високи температури кво не разбирате

23

анонимен

преди 4 години

за какво ставало въпрос - да се унищожат домашните прасета

22

анонимен

преди 4 години

Домашните прасета се пускат по улицата, до бунищата, където ходят дивите прасета и заразата се предава", ОТНОВО НАПИСАНА ГЛУПОСТ

21

Анонимен

преди 4 години

Ставаме халал държава

20

анонимен

преди 4 години

каква наглост - утрепаха животните , а сега варете.......

19

Анонимен

преди 4 години

Температурата на кипене зависи от налагането. При нормални условия водата кипва на малко под 100 градуса, защото налягането не е като на морското равнище. При изпозлване на тенджери под налягане се полчуава по-висока температура на кипене. На врух Мусала водата кипва на доста по-ниски гардуси. В крайна сметка трябваше да кажат, че вируса умира при температури над 70 градуса или да обработим месото при температура над 80-90 градуса, но неясно защо вече не го правят. Освен варене има и печене, п

18

Анонимен

преди 4 години

То варенето винаги се осъществява при висока температура, шефче

17

Анонимен

преди 4 години

Прасетата в задния двор, си стоят в задния двор и никъде не ходят. Ходят хората и разнасят с обувките си чумата. В това отношение опасността е еднаква при свинекомплексите и прасетата в задния двор.

16

Бг чума

преди 4 години

Едно животно яде ли л...Айна не ми го хвали.

15

Ванката

преди 4 години

Тогава защо не направиха консерви, а загробиха добичетата? Милиони кутии русенско варено и подобни можеше да има и за търговската мрежа, и за социални домове и болници...

14

Дано има Господ

преди 4 години

От СДС-Чумата спасение няма!Вече тридесет години от огнището в Драгалевци си разнася заразата !

13

Анонимен

преди 4 години

Лъжци ,измамници !"Здраво варене" ,това ще рече варенето с часове на висока температура!Няма такова нещо,защото вируса умира при температура от 70градуса,водата започва да ври при 90 градуса!

12

Джедай Мастър

преди 4 години

До дядо от селоПринципно е възможно и при по-висока температура в тенджерата под налягане, но се съмнявам въпросният тип да е имал това предвид.