Този доктор Дамян Илиев е пенсионер с максимална пенсия и продължава да е директор на БАБХ с 7500 лв заплата.
Едно време как варяхме свинското в столовата - на 150-200 градуса го варяхме, а сега всички са се разнежили, водата им кипва на под 100!
ВАРЕНЕТО ТРЯБВА ДА СТАВА В АВТОКЛАВИ--ПРИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА. И ВИСОКО НАЛЯГАНЕ.. ПЕЧЕНЕТО--ИЗОБЩО НЕ Е РЕШЕНИЕ!НО, НИЕ ПИТАМЕ:ОТ КАКВИ *** БЕШЕ МЕСОТО НА КЕБАПЧЕТАТА И ПЪРЖОЛИТЕ НА БУЗЛУДЖА....??!!!КОЙ ГО ПОЗВОЛИ....??!!!
ми вместо да ги изтребвате и заравяте, да ги бехте сварили всичките, и раздали на народа по формата на салам
Нали разбрахте няма да варите свинското зимата на минусови температури а сега лятото на високи температури кво не разбирате
Домашните прасета се пускат по улицата, до бунищата, където ходят дивите прасета и заразата се предава", ОТНОВО НАПИСАНА ГЛУПОСТ
Температурата на кипене зависи от налагането. При нормални условия водата кипва на малко под 100 градуса, защото налягането не е като на морското равнище. При изпозлване на тенджери под налягане се полчуава по-висока температура на кипене. На врух Мусала водата кипва на доста по-ниски гардуси. В крайна сметка трябваше да кажат, че вируса умира при температури над 70 градуса или да обработим месото при температура над 80-90 градуса, но неясно защо вече не го правят. Освен варене има и печене, п
Прасетата в задния двор, си стоят в задния двор и никъде не ходят. Ходят хората и разнасят с обувките си чумата. В това отношение опасността е еднаква при свинекомплексите и прасетата в задния двор.
Тогава защо не направиха консерви, а загробиха добичетата? Милиони кутии русенско варено и подобни можеше да има и за търговската мрежа, и за социални домове и болници...
От СДС-Чумата спасение няма!Вече тридесет години от огнището в Драгалевци си разнася заразата !
Лъжци ,измамници !"Здраво варене" ,това ще рече варенето с часове на висока температура!Няма такова нещо,защото вируса умира при температура от 70градуса,водата започва да ври при 90 градуса!
До дядо от селоПринципно е възможно и при по-висока температура в тенджерата под налягане, но се съмнявам въпросният тип да е имал това предвид.
Срещу чумата: Варете свинското на висока температура