36

Анонимен

преди 4 години

до 35:преди да почнат да строят младост_тите всичко там беше зелени площи-поляни!първите построени блокове бяха на кремиковци и мвр,живеещите там - 90%,не бяха софиянци а кандидати за софийско жителство,до там ходеха1-2рейса, магазин тук там,улици и тротоари нямаше!младост_тите се разраснаха благодарение на тия кандидати!не ти пиша никакви клишета,а факти с които съм израснал,и да,знам площада дето си бил живял,аз съм живял на Оборище,е и,ше спорим кой е по софиянец ли - аз претенции нямам!

35

краси

преди 4 години

Ми то преди 1975г.нямаше никакви "Младост"и-нито 1нито 2.....3 ..4..Преди това къде са живяли?/Риторичен въпрос-отговорът го знаем/.

34

До 34

преди 4 години

Явно не си в час.Написал си клишета, които нямат нищо общо с действителността. Примерно: аз съм роден и живял първите си 20 години на площад Славейков, ако знаеш къде е. После доста години жиевх в Младост, като само в моя вход имаше още шест човека родени на пъпа на София. Нямаше нито един дошъл от село. И разбира се масово се поддържа около блоковете, колкото и да не ти се вярва. Когато строиха тези блокове, там беше пустош, а собствениците бяха обезщетени.

33

до протестиращите

преди 4 години

когато са строени вашите блокове ако имаше протести и строителството беше спряно, вие щяхте да живеете още в селата си от които сте дошли! колко пъти излезнахте да си почистите зелените площи, да ги облагодарите, една пейка да сложите? явно е че не става въпрос на недоволство, има една партия която провокира тия протести и една арестувана фризьорка! евтини сте!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Булевард Александър Малинов (предишно име Людмила Живкова) трябва да бъде разширен поне двойно и да има поне по 4 ленти за движение направо без бус ленти. За левите завои трябват допълнителни ленти на кръстовищата. Това е булеварда, по който минават 80% от автомобилите влизащите в/излизащите от Младост, в който живеят около 150 хиляди човека и неясно колко хиляди работят там идвайки от други части на София. Сега има по една лента и задръствания от днес до утре.

31

Анонимен

преди 4 години

Шопите не смееха да протестират за нивите си, когато бай Тошо ви строеше панелките.

30

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че Шайката натопи и затвори Иванчева.Без съд и присъда.

29

Анонимен

преди 4 години

Спряха да ги рекетират и да им искат пари и те всички започнаха да строят. Кметовете приложиха пазарната икономика да се ограничи строителството чрез искане на евро за квадрат от тези мошеници.

28

Анонимен

преди 4 години

Шестетажните блокове са осеметажни мутробарокови дворци с два скрити етажа, с керемидки и падащи през зимата ледени висулки на тротоара от гениалните мутробарокови архитектурни номера по скриване на двата етажа над разрешеното.

27

Анонимен

преди 4 години

Мафията затова махна Иванчева, за да може да бетонира колкото си иска и където си иска. Пак гласувайте за ГЕРБ и мафията и вас ще бетонира.

26

Младост

преди 4 години

Преди да се разширяват Младостите, трябва да се изгради инфраструктура - там отдавна пътищата за влизане и излизане от комплексите са претоварени заради новото строителство. Трябва да има мораторуим за новото строителство в Младост, докато не се отпушат входно-изходните артерии. В момента основната артерия за 120-150 хилядния комплекс е една с по една лента за всяка посока след "разширяването", което направи Фандъкова. Разбира се между блоковете не трябва да се строи.

25

Анонимен

преди 4 години

Почти нищо нормално не остана в ж.к.Младост - един много добре проектиран жилищен комплекс преди 1989 година. Презастрояването не води до нищо добро. какви частни имоти между блоковете? Там не може да ги има и собсвенициет са обезщетени на времето.

24

Анонимен

преди 4 години

Трольо, пак оплеска опорките.Дядо ти се е довлякъл в тошовите панелки заради жителството, панелката и привилегиите на "работническо-селската" класа от "тежката индустрия", която никаква я нямаше; въпросната класа уж работеше, затова пък си останаха с..ури трето поколение. Тошовите панелки са на чужда земя, а чисто формалният подпис на аплодираната от вас алчна "кметица"-неграмотница струваше много хиляди евро.Сега "индустрия" няма, а вие като римляните сте на чужда земя - хайде обратно!

23

Анонимен

преди 4 години

Май трябва да "наградим" гражданите за "цялостно творчество"!

22

Анонимен

преди 4 години

Докато всеки си протестира само за собствения проблем, тиквите ще управляват безкрайно и безпроблемно! А кое прави силата?

21

Комунист

преди 4 години

Снощи един демократ бая гони с бежовака смока ми...

20

Anonimen

преди 4 години

Я стига сте ни връщали на село, целият си живот сме прекарали тук и сега да си дадем градинките на няколко мутри, болни от алчност, я аре у лево! И в София има достатъчно пусти площи, и в Младост 3, и Младост 4, и за там никой не протестира. Проблемът става, когато се застрояват градинките между блоковете, що се правите, че не разбирате? Ни

19

Ами като

преди 4 години

НЕ си защитихте кметицата, яжте бетон.

18

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да знам, как може "протест" от 10 души се отразява от която и да е медия? Как разбрахте за този протест? Ще направя основателно предположение, че това е протест организиран и финансиран от близки до вас НПО-та, с цел извличане на политически и чисто финансови дивиденти.

17

Анонимен

преди 4 години

Поредната хипи-комунистическа кампания срещу частната собстност и правото на свободна бизнес инициатива - има си закони, там са заложени отстояния и т.н., не може 10 баби да се разпореждат с чужд имот! Работа на общината е да строй и поддържа паркове, градинки, тротоари и т.н., но това може да се случи само на общински терени, не на частни! Много е опасно да се внушава, че щом веднъж някакви хора са се заселили някъде, никой друг няма правото да живее и работи там без тяхно разрешение.