48

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Пак ли СОРОС , Путин и Тръмп са виновни?

47

Мо

преди 4 години

Добре де, с какво Пападимитракос е по-добре от "чух някъде", "прочетох нещо" и "някой ми каза"?!? По радиото Пападимитракос, вече и тук, а като гледам и навсякъде в мрежата. Нещо като Кобилкина, ама по диетите. То вярно, че сиренето е с пари ама......АМАН!

46

Присмехулник

преди 4 години

има два вида инфлуенсъри. едните се подвизават като ***, а другите пишат статиите официално, като дойче веле с парите на сорос. ние не им верваме и за това често ни трият мненията или банват по ип адрес. на това те му викат "толерантност", "евроатлантически ценности" и "демокрация".

45

К.уранов СМГто

преди 4 години

кИФЛА Е МНОГО СЛАБА ОПРЕДЕЛЕНИЕ.Едно време Иисус срещна една жена. Тя му даде да пие и той и каза:"Имаше два мъжа преди този, а сегашния и той не ти е мъж"Незнам, какво ще каже Иисус при положение, че Той казва ясно:ГОРКО НА ОНИЯ КОИТО ИЗКУШАТ НАЙ-МАЛКИТЕ. ЗА ТЯХ ПО-ДОБРЕ ВЕДНАГА ДА СЛОЖАТ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ВРАТА СИ И ДА СЕ ХВЪРЛЯТ В МОРСКАТА БЕЗДНАТа в тази връзка, ти мушка ли се пред всички(деца и възрастни) по ТВто? За теб това може да е нищо, но за ОНИЯ хората...си ГРЕШНИЦА и БЛУДН

44

Siemens LPC

преди 4 години

След Иванчева и белия хакер, някой невинен в затвора ?

43

Анонимен

преди 4 години

До УУУУУУУ! 7На какво изобщо могат да научат някого кифли и кифльовци като А. Богданова и някой си там пр..ак като Д. Петканов? Някой си там ги провъзгласил за "дзвезди" и "приносът" им към социалните мрежи се състои най-вече в безмозъчно кълчене и лигавене. Колкото и да ви плащат имотните им "спонсори" разкарайте ги от мрежата - вие се излагате като медия, не че излагането не ви е патологично ежедневие.

42

К..ур.а.н.ов СМГто

преди 4 години

Едно време си спомням как фарисеите казваха, че Иисус бил ПОЛИТИКО-НЕКОРЕКТЕН (ДНЕШНИЯ "ПОЛИТИК инфуенсър"). "Драги", знаеш какво им каза Иисус? "АКО АЗ МЛЪКНА КАМЪНИТЕ ЩЕ ПРОГОВОРЯТ".

41

Анонимен

преди 4 години

Ефектът на Дънинг-Крюгер не може да се прикрие драги "инфуенсъри".

40

К.уранов СМГто

преди 4 години

К.У.Р.А.Н.О.В. СМГ бил гробаджия и голям фен на СМГПлащат и тук, за да може Petia да има парици да яде по един кумат хляб, а пък другите гробаджийски х.урви си купуват в Софето имоти за по 500К Petia, евтина си беше и т.ъ.па си остана. Що не отидеш да изпиташ Григорий Перел на 1 септември в СМГ. Съберете 20 журналиста и рискувайте този комат хляб. Идете направи едно нещо в живота си. Жертвай се веднъж или си остана п.р.о.с.титука на ГРОБ и *** във евтината си дупка като послушница бог Т.иква

39

До неотдавна,

преди 4 години

Такава информация се разпространяваше по опашките в магазините за хранителни стоки. "Една жена каза на опашката в кварталната бакалия" - така беше през соца.сега са инфлуенсъри в мрежата.

38

Анонимен

преди 4 години

Едно време *** пишеха само по стените на селските тоалетни, сега с този интернет са навсякъде, ужас!

37

гневна

преди 4 години

Ало,така наречените журналисти, достатъчно *** родния език. Хайде напънете малко мозъците си и и пишете на правилен български език, английският не ви е матерен...

36

haha

преди 4 години

Простотията е винаги опасна и никога полезна.

35

Анонимен

преди 4 години

Марина Декова-*** от класа

34

House M.D.

преди 4 години

Разбира се, че са опасни! Инфлуенцата е заразна болест и се предава по въздушно-капков път!

33

анонимна

преди 4 години

Това е хора без образование в някаква област да се правят на много знаещи точно в нея (понеже явно друго не могат) и да раздават акъл срещу пари. Опасно е, особено ако става дума за правилно хранене, лекуване със съмнителни средства и въобще за здравето на хората.Отделно, че е дразнещо. Всяка кифла стана "инфлуенсърка" в Инстаграм, и си храни егото с лайкове, като между другото печели и някой лев от наивниците.

32

Анонимен

преди 4 години

Могат - промиват ти мозъка чрез реклави, а най свой ред телевизиите рекламират тези "звезди" за да ги правят популярни. Нека са спомним как Бритни години наред бе лицето на Пепси. Да си лидер значи да предвождаш хората в борба за някаква кауза. Да си идол, значи имаш фалшиво излъчване.

31

Анонимен

преди 4 години

защо се изтриха коментарите с информацията за постепенното забраняване на лайковете по света ? хахаха ще спрете процеса ли ?

30

О, неразумни и юроде

преди 4 години

Какво е "инфлуенсър"?Такава дума в българския език няма.

29

Shark

преди 4 години

Тези инфлуенсъри оказват influence само върху собствените си болни мозъци и личната си заблуда, че са някакви. Никой не го интересува мнението на някакви никому неизвестни хорица.