48

Геле

преди 4 години

Абсолютна партенка....Как се засаждат 200 милиона дръвчета - това са 200 милиона изкопани дупки, толкова налични фиданки, заровени , поляти.....В реклама по ТВ казват - за 500 декара гора са нужни 500 000 лева, тези 200 милиона - колко хора ще ги садят??? Та дори и да бъдат засяти имате ли представа какви грижи има после по едно дръвче , за да порасне - колко години докато се съвземе и започне да расте, да се задържи , колко от тях няма да се хванат , ще изсъхнат и т.-н. Деликатна работа е..

47

ДАААА

преди 4 години

Защо пращаме дърва за огрев от България за Европа и САЩ? Те там нямат ли гори? А правителството засажда ли нови дървета след клането на горите?

46

Анонимен

преди 4 години

200 млн. за ден е теоритично невъзможно, а на практика съвсем. Най-вероятно става въпрос за 200 000.

45

Анонимен

преди 4 години

Евалата!

44

Европейка

преди 4 години

Чудесно е ,че са ги засадили,но трябва сега и да ги отгледат.Ако ги зарежат ще изсъхнат

43

Анонимен

преди 4 години

Заслужава си да се знае повече за Етиопия. Много древна държава, много древна. Православна. Според преданията там някъде са най-, най-древните книги, предшественици на Библията. Не знам поради какви точно закони или политически изнудвания десетилетия наред им е било забранено на строят язовири. В последните години има големи икономически промени и напредък.

42

Хаха

преди 4 години

Етиопците засаждат, *** белия от висшата раса, създател на цивилизацията - изсича, пали злонамерено, пълни с киселина, отрязва стълбове, опакова с черен найлон...

41

Анонимен

преди 4 години

Браво на Етиопия.Това е правилният път.Когато горите пак обхванат 50% от Земното кълбо,тогава пак ще има добър климат и бъдеще пред човечеството.Не го казвам аз,а учени от цял свят

40

Анонимен

преди 4 години

Историята, ти си много объркан и склерозирал бе.Жан Виденов беше преди 22 години, а Станишев точно допреди 10. Май хич не те слуша главата вече.

39

Анонимен

преди 4 години

До цецоменПреди години засадих градина. 10тина човека за 2 дни - 600 дръвчета. Дупките с трактор - свредло естествено.

38

Анонимен

преди 4 години

Гърците са дошли от Етиопия. Може би и нас ни чака това,въпреки че Природата се възтановява.

37

Цецо Мен

преди 4 години

Аз само не разбрах как са успяло да засадят 200 млн дървета за един ден. Това е средно по 2 дървета на човек вкл и бебетата. Кажете как се е случило журналисти?

36

Свирчо

преди 4 години

Тази новина ме зарадва.

35

DO 34

преди 4 години

Къде видя че съм написал - Бай Тошо е засадил ? Ти нормален ли си ?Хората ги садиха .

34

от 35

преди 4 години

...залесяване...

33

до 34

преди 4 години

Верно.Голямото залясяване е станало по царско време.Бай Тошо е бил още в топките на дедо си.

32

До 32

преди 4 години

Бай Тошо ги бил садил.Сади ли са ги бабите и дедовците ни, бай Тошо е бил преводач. Превеждал стадото от един баир на друг.

31

брях,а вие?

преди 4 години

Аз лично съм си засадил 12 плодни фиданки,бъдещи дървета и един орех и два бадема разбира се в собствения си двор на вилата.

30

ИСТОРИЯ

преди 4 години

Защо има някакви индивиди които им се привиждат комунисти социалисти . Истината не може да се промени - Бай Тошо остави Цветуща Държава - всичко беше залесено и имаше Огромни Гори . После се появи СДС , Цар Симеон , ГЕРБ и ДПС - нарязаха Горите Контрабанда и направиха пари . Който казва че БСП е отрязала и реже в момента дърва е болен мозък .БСП не е на власт от 25 години .

29

Анонимен

преди 4 години

След 1990г. агентите на бившите социалистически държави са брутално изклани в Етиопия.