50

Анонимен

преди 4 години

Май този гуй ще умра по-скоро от споразумението.Той е избран за лидер от неговата партия, но не и от британските граждани.Скоро ще му духнат под опашката.

49

Хаха

преди 4 години

Ами ще видим...каква работа е...

48

До 36

преди 4 години

Хаха! Територията няма никога да влезе в еврозоната, че да плаща няква "сметка". Бленувате да изкарате територията бг с нещо важна, когато тя е далееееч от всичко значимо в европейската политика. По-скоро, след брекзита воден от този блондин-***, кресъците на малкото орбанче, обръщането на чехите към соца, на поляците към шовинизма, безкрайните кражби на балканците, италианските циркове... На Северна Европа да и писне и да бие шута на всички мизерни и лицемерни държавки, тогава да видим вой!

47

Анонимен

преди 4 години

Уж англичаните щяли да го ...хат а то какво стана у бугарско.....римски "гладиатори", африканска чума, мазало по пътищата с прекалено много жертви, наводнения и баня, здравеопазване тип "мъртвец" и многодоволен "български граждани"! Айде, супата, черпака и сърбайте боза от коловоза!

46

Бийблброкс

преди 4 години

- Казваме, не на вашето пони и искаме еднорог!

45

Хахахааааа.

преди 4 години

"БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ"..хахахааааа..... ТАКА ПИШЕ У БИБЛИЯТА ЗА ДЖОНСЪН!!!!!!! ТАКА ВИКА И ВАНГА... ХАХАХААААА .

44

преди 4 години

Ще си тругнат от ЕС и още как. Те и без това нищо не печелят от този съюз.

43

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме, че британската империя е най голямата държава в настоящия момент (тука включвам и доминионите (де факто полуколонии - Канада, Австралия и Нова Зеландия). Британските доминиони (където английската кралица е държавен глава) разполагат с колосални ресурси. Така че има защо британците да се държат като господарите на света

42

Анонимен

преди 4 години

ТОВА Е МЪЖ НЕ МЕКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ТИКВА

41

Анонимен

преди 4 години

Тези ще си изпросят да бъдат изритани като кучета. ЕС има доброто желание да запази търговските връзки с британците и да им предложи възможно най-добри търговски условия, ама явно няма да стане. Ще получат мита, граница между Ирландия и Северна Ирландия, което ще събуди ирландското движение за независимост. Шотландия вероятно ще поиска да се отдели. И всичко заради тиквата Джонсън, който е решил да се прави на интересен.

40

АнонимеН

преди 4 години

МЕЙ НОМЕР 2 :DША ПРОТАКАМ ОЩЕ 3 ГОДИНИ ЗА НОВО СПОРАЗУМЕНИЕ КОЕТО НЯМА ДА ПРИЕМЕМ ОТНОВО :DСЛЕД МЕН ИДВА МЕЙ НОМЕР 3

39

Анонимен

преди 4 години

ТОВА Е МЪЖ А НЕ ТИКВА-***

38

Анонимен

преди 4 години

ЕВАЛА НА АНГЛИЧАНИТЕ. МИЛИОНИ КОМУНИСТИ ИЗБИХА ПО СВЕТА.

37

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Османоглу днес казал - много държа на Р. Т. Ердоган :)))Казах ви преди време, че Османоглу си е Османоглу ,Кръвта вода не става :)))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААА

36

Анонимен

преди 4 години

ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ОБЕДИНЯВА ДА МАЧКА СОЦИАЛИСТИТЕ.

35

Анонимен

преди 4 години

Либералите загубиха една дойна крава, скоро и Германия или Франция ще изпищят. В ЕС ще останем само ние гърците и македонците да платим сметката и дълговете на Еврозоната.

34

Анонимен

преди 4 години

МОЖЕ НО САМО АКО ОБЯВИ ДОГОВОРИТЕ С АНГЛИЙСКИ БАНКИ И ФИРМИ ЗА УМРЯЛА РАБОТА И ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО ГИ Е ПОДПИСАЛ МОЖЕ ДА ИСКА ПРОМЯНА И ДА НЕ ПЛАЩА.

33

Union Jack

преди 4 години

То и Велика Британия отдавна е умряла работа ама още се мислят за велики!!!

32

БГ

преди 4 години

Тоя за къв се взе бе хахах за 3 години и са ги докарали до положението на Гърция ама няма кой да ги спасява щото няма Евро за спасяване!Едни ягоди и гъби ли ще ядат и то ако има кой да отиде да им ги обере бати смешниците

31

Нищо ново

преди 4 години

Не се знае кой ще загуби повече от Брекзит. САЩ ще се постараят губещият да е ЕС. Да видим дали ще успеят.