12

Ira

преди 4 години

До АнонименДа, доста хора обичат блатото в което се намира аерогарата. В пряк и преносен смисъл. Тези хора, които са избрани, не са извънземни, имат вероятно и плюсове и минуси, но признайте, че спешно има нужда от нещо градивно и ново. На кога му харесва сега Софийското летище?

11

Анонимен

преди 4 години

До коментар-9.Ти нормален ли си бе.Винаги обслужването на летище Мюнхен е било на ниво .А когато трябва Шенгенска проверка,се чака винаги и навсякъде!

10

Анонимен

преди 4 години

При положение, че е единственият останал държавен отрасъл, който генерира печалба защо трябва да се даде на концесия?

9

Анонимен

преди 4 години

летище мюмюнхен е една от най големите дупки в цяла европа. когато не идваш от шенген се чака като попадия за *** по 2 часа да те проверят на две гищеа като последните на опашката са на стълбите от вратата долу. случвало ми се е два три пъти. повече никога нема да летя от или до мюнхен. дори при смяна се обикаля като гламав на ляво на дясно.

8

Анонимен

преди 4 години

Е, то всичко свързано с авиация е пари. Много ясно, че правят далаверки. Който е обещал да даде най-много на маг(ф)ията, той ще спечели.

7

Анонимен

преди 4 години

Летище Мюнхен според skytrax е на 7 място в СВЕТА и най-доброто в Европа - пред него са само бутикови азиатски страни като Токио, Сингапур, Хон-Конг и Катар. През него съм летял - мога да потвърдя, че е отлично. Какво повече искате? Да се съберат извънземните, да ни обещаят, че ще телепортират пътниците с летящите чинии ли? Очевидно не знаете какво искате.

6

Ха сега

преди 4 години

кажете как се прави най-добро технически предложение с най-ниски инвестиции... В това министерство май много са искали този кандидат да спечели за да се вържат.

5

Анонимен

преди 4 години

Днес да управляваш,трябва да използваш 2 думи-концесия и обществена поръчка.

4

абвгд

преди 4 години

Фрапорт - разбирай Т-М иска да вземе всички летища да премести офиса в София (щото по волята на БКП и ББ всичко трябва да е в София) и да е----- мамата на останалите играчи. А са и нагли и обжалват. Яко. Другите надали са по-чисти.

3

Уф

преди 4 години

Покрай драмата със свините не Пак не разбрахме за леитището..:( Губум лоши го?

2

vlady

преди 4 години

Жалбите трябва да се разгледат от временния архиерей на арменската епархия епископ Датев Акобян.

1

ГНЕВЕН

преди 4 години

Гербавите измамници разпродават държавата ни с бесни темпове и ни заробват с нови и нови заеми.Всичко се прави под натиска и в интерес на краварската държава.