11

до 7

преди 4 години

За теб май 1 милиард са много пари,верно ако не си виждал 200000 накуп например.1 милиард струваше построяването на 10-ина средно големи хотела в слънчев бряг само.Десетки милиарди има налети в бетон в бетономорието ни.А теб кат те мързи да повървиш малко или да ползваш велосипед,плицкай се в басейно и не идвай тук по черноморието,че с паркокместата крайплажа ша го не само бетонираш,ами и асвалтираш.Само не знам тоя пясък откъде ще го найдеш за да го посипеш навътре,от реката ли?

10

до 7

преди 4 години

То пясък и дюни си имаше,и концесиите са си на хората,които работят на плажа демек концесионерите.Живееш в некъв измислен свят,брато.

9

до 7

преди 4 години

Та кои са тия хора,които дЕректно работят на плажа,че не се сещам нящо?Мутрите ли?Те са си там доживот бре!

8

хахаха

преди 4 години

Абе как ги праят тия статистики.*** къде си гостуват през седмица отсам и оттам границата и тия къде минават транзит гастербайтерите от Гермсния както и българите на пазар у Лозенград през ден кво ги смятате?Същото се отнася и за румънците.

7

Анонимен

преди 4 години

Вложете 1 милиард в морските градове. Направете големи плажни ивици, велоалие, тротоари, осветление, тоалетни, озеленяване.Давайте концесията декретно на хората, които работят на плажа, за да могат да те инвестират и печелят. Направете паркоместа има плажна ивица вземете от нея, нов пясък винаги може да се насъпе на вътре. Направете българското черномориерие красиво. Туриститв сами, ще идват.

6

Анонимен

преди 4 години

Българина от година на година става все по-състоятелен. Преди години задръстванията бяха по пътя за Черноморието..сега са на границата с Турция и Гърция. Догодина ще са опашки на летището за полети към Малдивите и Тайланд. Благодарение на управлението на ГЕРБ и г-н Борисов, Българина става все по-заможен и почивката в екзотична чужда страна става все по-достъпна за всеки обикновен Българин .

5

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТебе като те знам какъв човек си си представям за кого говориш.

4

Анонимен

преди 4 години

И в посока Бетономорието има.

3

Бау

преди 4 години

Явно обедняваме ....

2

Анонимен

преди 4 години

Не са намалели чужденците,в новините показаха руснаци правят обир на злато.Тук са!

1

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Човека иска да почива :))))Един приятел ми каза :* Ходих на почивка в Черно море,Вместо да си почина - повече се изморих *Стягайте си задниците :)))ХА- ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА