29

Анонимен

преди 4 години

До 21: Съвсем точно казано!Как така,в Германия на запад и в Беларус на изток от Полша,не само няма такъв проблем,но даже си патят от много вода,а Полша,която е по средата,се превръща в пустиня,при това в последните години...а точно те бяха предшествани от манията,че Полша ще залее ЕС със шистов газ и дупчеха за него до изнемога!От гАза си получиха един гЪЪЪз и този пустинен проблем.За нас това може да е за добре -започваме внос на поляци,вместо на муджахидини!

28

Анонимен

преди 4 години

Сегашното зомбирано от пещерния антикомунизъм и отричащо всичко направено от неговите родители и баби и дядовци,трябва да си набият в зомбираните чутури,ЧЕ ЖИВЕЯТ ОТ ВОДАТА СЪБИРАЩА СЕ В ЯЗОВИРИТЕ,ПОСТРОЕНИ ОТ ТЯХ!!!зОМБИТА,ЗАПОМНЕТЕ - ОТ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ,БАБИ И ДЯДОВЦИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА ПРЕЗРЯНАТА ОТ ВАС БКП!!!Всичко това беше построено само за 45 години - за 30 години дивашки капитализъм,беше построен само един ГЬОЛ,минаващ за язовир,Цанков камък и то на цеата на три подобни язо

27

do 27

преди 4 години

Kakvo DPS ta goni teb ne vijdash li koi upravlqva vlasta.Vsqka partiq seche na sobstvenia si rayon

26

Анонимен

преди 4 години

Българите сме малко на нас вода не ни трябва затова ще я подарим на западняците надупчили си земята(а това какви дисбалнси прави не се знае).

25

wfffff

преди 4 години

демек ние в ЕС ще им построим язовирите, ЕС ни намеква че ще даде бая пари на полша, а ние да го д'ухаме, само ще ни увеличат вноската, щото проблема е навсякъде ама за нас пари няма, пускат манипулативни статии за да ни убедят колко правилно раздават парите ни и да не мрънкаме.

24

Анонимен

преди 4 години

До ЖороПървиАнджък де, анджък.Като се настанят тук няколко милиона поляци, занимаващи се със селскостопанска дейност, ще произвеждат и водка!Да ги поканим и да не се туткаме повече.

23

Анонимен

преди 4 години

До ДПС вън от горитеОткрихме Водата :) ДПС вън от горите е равносилно на текущ премиервън от парламента и назначаване на нов.

22

ЖороПърви

преди 4 години

Полша може и да няма вода, но водката им е перфектна!

21

Анонимен

преди 4 години

А, щото ние много имаме, еле па и колко е чиста вече!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Нямате гора-нямате вода.Развиват Селско Стопанство-а гори имат ли?Защото горите създават и задържат водата.Всички взеха да изсичат горите за да правят Агробизнес,но природата казва не.А фракинга си е отделно,той безспорно е важна причина за недостига на вода.Няколко милиардера са станали много по-богати от фракинга в Полша,за сметка на милиони засегнати поляци.Пуста алчност и ненаказуемост.Развява се плашилото Русия на поляците за да им се отвлича вниманието, докато им тровят земята и сечат гора

19

Анонимен

преди 4 години

До АмиАми да - нямали са. То проблемите с климата сега се вихрят. Не се правете, че ви е грижа за природата. Ако беше така, щяхте да намерите по-адекватна причина, а не да повтаряте мантрата за шистовия газ. Отново казвам - против проучванията и добива на шистов газ съм, но проблемът на поляците е в климата. И тук се очаква нещо подобно в близко бъдеще.

18

До 19:

преди 4 години

Хората казват не!А ти кой си? Застани пред всички с имената си, дай да прочетем нещо за твоята квалификация, нещо за родителите ти. И след това ни се отваряй.

17

1

преди 4 години

тук се подвизават най-великите експерти по отношение на фракинга.ненадминатите български зелени лай нари.американците точно чрез този фракинг станаха първи производители на нефт в света и както я карат ще станат първи и по отношение на газта.а ние тук слушаме зелени тик ви, хората по Родопите, в Трънско, по Пирин и Рила,в Добруджа нямат никакво препитание и страната се обезлюдява.Така българската нация ще изчезне и ще оставим непокънати природни богатства за тези които дойдат след нас тук.

16

Saki

преди 4 години

Демек нямат язовири. А това разбрах.

15

x

преди 4 години

Преди 40 г. завърших висшето си образование в Краков.Като природни дадености,страната е съвсем обикновена,общо взето равнини.Но поляците са страхотен народ-горд, свободолюбив, смел и почтен.Религиозна и много трудолюбива нация дала на света безброй учени,писатели и хора на изкуството.И ненадминатата кавалерия в историята-крилатите хусари.И най финните жени , които съм срещал в живота си.

14

Кпсс

преди 4 години

Мен ме интересува за полша толкова колкото някой поляк го боли за българия

13

Анонимен

преди 4 години

До АмиПри добива на шистов газ основната опасност е замърсяване на водоносния хоризонт. Има и други неприемливи от гледна точка на екологията последствия. Но проблемът на поляците е в хидрогеоложката суша, причинени от климатични причини. Дъждовната вода не достига до водоносните хоризонти. Абсурдно е да се смята, че климатът се формира над територията на Полша. Затова и теорията ви с шистовия газ като основна причина издиша. Бъдете по-критични, когато четете нещо, дори и с добри намерения.

12

Анонимен

преди 4 години

До Асан ГерберджиятаАми ние пък няма да приемаме криСталинкините любимци. Те и без това не са приритали да остават у нас завинаги, защото са наточили зъби за социалните фондове, натрупани от германците и скандинавците.

11

Ясен Желязков

преди 4 години

От дърпане на дявола за опашката по-лошо няма. Който иска дъжд през юли, го получава.Ключови думи за търсене : "Мощни бури и наводнения в Полша".

10

Анонимен

преди 4 години

Освен това, поляците пердашат здраво, ако някой посегне на тяхното и от времето на татарските орди много "обичат" нашественици с азиатски корен.Ще им се стъжни на едни, дето са свикнали да се излежават, да наблюдават кой какво сади по полето и да чакат да узрее, за да го оберат нощем.