27

Анонимен

преди 4 години

Емигриралите и потърсили политическо убежище венвцуелци извън родината си, били близо 4 милиона души. Най-силен бил мигрантският поток към Колумбия, като 1.3 млн. венецуелци се били установили там. 220 хил. венецуелци са потърсили нов живот в Еквадор. Към другите съседи мигрантският поток е по-незначителен. Тогава откъде се взе твърдението, че близо 4 милиона венвцуелци са потърсили политическо убежище извън родината си?

26

Ами...

преди 4 години

Умните хора се учат от грешките си, а мъдрите от грешките на другите.Тук виждам, че някои нито са поумнели, нито са помъдрели, щом още въздишат по комунизЪма.

25

Анонимен

преди 4 години

Ако казвате "А" и твърдите, че Акоста е първият от задържаните военни, който намира смъртта си след своя арест, то логично е да кажете "Б" и да ни съобщите името на втория от задържаните военни, намерил смъртта си след своя арест.

24

Анонимен

преди 4 години

Ех тая Венецуела, бе! То, комшии да ни бяха, то финансов партньор номер 1 да ни бяха, то ......... и пак по-малко щяхте да пишете за тях! Абе на хиляда хиляди км. са от нас, а вие все за тях плачете! (питам се кой ли ви плаща, а и какво печели от това, все пак)Гледайте нашата държава, че са ни полазили "черни, африкански чуми" и пряко преносно, гледайте, че сме на последно място по свобода на словото и на първо по смъртност и отрицателен прираст! А друго ни обещавахте преди 30 години!

23

Вазов

преди 4 години

жидовската пропаганда много е жалка вече и смешна дори:)

22

8

преди 4 години

Тия лакърдии минаваха през 90-те на 20-ти век, но отдавна никой не им вярва. Не ми е ясно защо чак на български се пънете да превеждате ? И то пълни лъжи! Откраднаха парите и златото на Венецуела, не им дават да продават петрол и същите тия крадци ***, че народът гладувал. Е кой пък вече ще повярва, че някаки оядени cвини са се загрижли за обикновените хора? Гуайдо не е популярен, защото венецуалците мразят САЩ повече от всичко и в негово лице виждат предател, това го спестихте естествено

21

Българин

преди 4 години

Напред с Мадуро към една независима от американския империализъм Венецуела!

20

Анонимен

преди 4 години

Венецуела се поучи от Сирия, Ирак, Афганистан, Либия. Не могат да ги излъжат, а Китай и Русия вече заедно са световна икономическа и военна сила. Китайците имат долари, Русия има оръжие.

19

Росен

преди 4 години

До Цветан Караилиев: А, в България като стъпи дивият капитализъм преди 30 години ,да не би тревата да расте ? Нищо не расте -хората бягат в чужбина ,селата опустяват ,земеделието никакво ,животновъдството под нулата ,крадци на път и под път ,ликвидатори на път и под път . Сега се пръкна и един пишман главен прокурор ,който не иска и разделение на властите. Ясна е работата ,ще се връщаме към 1933 г.

18

Анонимен

преди 4 години

Работя за Лукойл. Преди седмица се върнах от Венецуела. Имаме 2 нови проекта там. Страната си е много добре, хората са богати и щастливи, имат пари да си купят и ориз и чесън!! Венецуела е един от най- добрите ни клиенти!! Американците само искат да ни отнемат пазара който на 100,% държим. Но няма да стане..

17

Боко

преди 4 години

Тия "демократични " номера и писания са ни до болка познати от близките 30 години. Измислете нещо по оригинално ,че ставате банални с един и същи сценарий по водене борбата срещу несъществуващия враг -комунизма. По добре директно кажете : Стани ,да седна аз и хората по може да ви възприемат.

16

Анонимен

преди 4 години

До 14Недей да черниш американците. Те не са способни на такова нещо.

15

до 14

преди 4 години

Истинската Америка беше по времето на Кенеди. Не знам кои точно американци визираш, тия които помнят другарят Лий Харви Осуалд ли.

14

Анонимен

преди 4 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯТ ТОЗИ РУСКИ АГЕНТ И ТОЛКОВА.

13

Анонимен

преди 4 години

Прогримла над краною бда.Чорн крила, руssкй мрЪ-лиха ордаЙде вйною. Зжерла Крим, жере Донбас.Гей, до збро! Тльки ми! Нхто крм нас!Гори, душа, гори!Прапори догори!Не задля нагород Встаю за свй народ.

12

Анонимен

преди 4 години

Какви САЩ ви гонят бе, железа? Говорим за СОЦ! Не сте ли чували за СОЦ? Това е хора с образование рабфак (т.е, няма образование); раздали автомати на всички бандити в околността да безчинстват (автоматите ги доставя Русия. Гарантирано, до всяка точка по света, където бандитите имат шанс). После, СОЦ означава, че тези безчинстващи бандити трепят всичко живо по-силно от тях (и всички, които носят очила) и започва да прави Планове как да ограби абсолютно всичко в страната. Та какви САЩ?

11

V

преди 4 години

Българската прокуратура се опитва да ни обеди че КОРУПЦИЯ е всяка далавера в която Бойко Борисов не участва . -Горановв ! Дай ни 6 милиона всяка година отгоре и те правя министър . Това според прокурора не е корупция .А прокурора кога ще е на прокурор ???

10

(-_-)

преди 4 години

Значи САЩ трябва да преустанови всякакви опити да контролира други държави. Докато това не спре няма да има мир. Не Трябва и не може една страна да налага волята си върху друга. В крайна сметка всички дишаме един въздух, а земята е почти затворена система и от това следва, че изхода е.. Няма изход!

9

Помним

преди 4 години

Защо въобще ги пускат да напускат страната???Не помните ли нашия социализъм - границите се пазеха, та пиле не можеше да излезе от България! Слагаш хиляди тежко въоръжение граничари, техника, изораваш широки бразди, правиш 20 км гранична зона, никой да не влиза там, насочваш цялата тази мощ навътре към народа си (отвън навътре няма кой да дойде) и спираш емиграцията!Тоя Мадуро не е никакъв комунист на място!

8

Мототехника

преди 4 години

До ПредложениеНищо чудно, ако изпрати човек на Венера, да покаже силата на поделия комунизъм!Във вселенски мащаб...