78

Анонимен

преди 4 години

Така беше "избран" и станиШЕФ за лидер на ПЕС. Беше единствен кандидат.Когато няма друг кандидат винаги остава съмнение за назначаване по поръчка.

77

№1 ис ИГ

преди 4 години

не е за вярване че Бойко е наложил Гешев, за да измери народното недоволств и сега сам да скочи на ВСС и зофорд, имидиътли немдленнова да им нареди че има нещо което не е за казване и те да се събудят при нови обстоятелства. Не е за вярване защото за това се иска некой да даде акъла, да развие тезата и да провеье всички необходими мероприятия.Гешев има театрално излъчване.Заради прическата светлините на прожекторите не го дисторбват.Умението му да казва предположения за истини го прави нумбър 1

76

socialen

преди 4 години

Прокопиев трябва да го назначи. Ето, прати ордите си на протест.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71По закон номинации за главен прокурор прави ВСС (висшият съдебен съвет ) на базата на номинации от прокуратурата и другите юристи (ако има такива). Другият, който може да номинира е правосъдния министър.Президентът няма право да номинира кандидат за главен прокурор.ВСС даде само една номинация, а тъй нареченият "министър на правосъдието" отказа да номинира когото и да било.Така пак остава "Ти си го избра!"Сега разбра ли? Или за някои е необходимо да се повтаря?

74

Анонимен

преди 4 години

Когато кандидатът е само един избора му е 100% гарантиран.45 години си играехме на подобни избори, но ето че нищо старо не е забравено.

73

той ще успее

преди 4 години

Това е правилният гражданин за прокурор.привидно и доста умело го прави да изглежда неподходящ за длъжността,но неможе да се отрече дълбочината с която е пронизано всяко дело в което е учствал.Победите му победи са категорични,недвусмисленни и съсредоточени в посока на справедливостта,честността и учтивостта.Познавайки отвътре структурите на престъпността,потенцялните ОПГета и техните Капо де Лидератос, той със всичката сила,точност и съвершенство на закона елегантно ще ги изпрокурори

72

абсурдистан

преди 4 години

това мирише на Истинска демокрация ! - Голям избор - от един кандидат !жална картинка ! че то Тошо по-демократично го играеше - слагаше малко за комуфлаж и други - оф,бзнс

71

Анонимен

преди 4 години

Ванка, ич ви недолюбвам вас от Герб но мед ми капе от сърцето за това че разплаквате БСП. Е, не че вие не сте БКП като тях де, но щом ония реват значи искате да постигнете нещо позитивно, повече от БСП! Айде Ванка, с теб съм!

70

И тоя щe се наяде

преди 4 години

К*во пък толкова!?Една народна мъдрост гласи следното:"Когато за кацата със смрадливо зеле не може да и се намери ***,и де слага какалашка."Та представете си,че Прикуратурата все едно е една смърдяща каца!

69

V

преди 4 години

Тоз бандит на колко отговорни лица от герб е повдигнал обвинения заради не защитените данни на нап ??? Май на отговорните лица не им се търси отговорност .Защо никой гербераст не е в затвора .А след случая с Горанов прокурора ни обяснява колко бил невинен вместо да му повдигне обвинения . И тоз ли нищоправец ще е следващия адвокат на герб .И ще ни казва колко са невинни от властта ???

68

Анонимен

преди 4 години

Шайката бандити си правят каквото си искат.

67

Дано има Господ

преди 4 години

Не е за тази работа това слугуващо и имотно момче!

66

Анонимен

преди 4 години

Доста е съмнителен целия конкурс и при само 1 кандидат е смешен конкурс. Примерно за обикновен прокурор се явявят хиляди юристи при зверски изисквания, а за шеф само 1 и без никакви изпити вместо да е точно обратно.

65

Devil

преди 4 години

За тържеството на злото е необходимо само едно - добрите хора да бездействат.

64

Анонимен

преди 4 години

До Бирено мече 8През 2006 г. Б. велчев също беше единствен кандидат, Кьовеши сега също е единствен кандидат. Чакахме кандидата на Румен Ветото, ама пРезиденто нали екскурзоводства първата парцалеса нейде си, та нещо пропусна номинациите.По-интересно е защо *** и грантаджиите никак не харесват Гешев, че чак и такива "опорки" са ви заръчали по темата.

63

Анонимен

преди 4 години

що за избори само с един избор?...

62

До: 38

преди 4 години

За съжаление си много прав(а), но като си видиш правописа и този на болшинството паксвилисти тук ще ти стане поне малко ясно каква е причината...

61

сминдух енд чесън

преди 4 години

И този подобно на останалите си събратя е известен повече или с прекратяване или договорка с престъпници ,което го прави съучастник с тях.Вероятно това е целта.

60

Ха-ха

преди 4 години

Тая работа е същата като с назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС...Естествено Пеевски е доста по-едра фигура в мафиотската йерархия,не само в буквалния смисъл.

59

Анонимен

преди 4 години

Мъдераторите пак трият здраво.Какво толкова казах? Че този има физиономия с негативно ...? Ами то държанието му е такова.Помня като се тъпчеше с някаква вафла като го снимаха и гледаха хиляди хора. ***.