22

морски

преди 4 години

До ГoшуНа морето бос не можеше да се ходи на плажа! Затова имаше дъсчени пътеки!Търсехме за шоколадов тен на припек против рахит и бери-бери а сега дебела сянка!

21

управляват ни жени

преди 4 години

До АнонименСвършиха ли се у нас мъжете?

20

Гoшу

преди 4 години

Едно време, като бях малко дете си спомням, че температурите лятото бяха над 42 градуса, бос не можеше да се ходи по асфалта и се топеше. Като мине някой камион и оставаха следите от гумите по разтопения асфалт

19

малко пояснение

преди 4 години

Това дето "преводачът" се опитва да обясни с влажни/сухи КОЛБИ и термометри се нарича психрометър. Това са два еднакви термометъра, като единият е с надянато парцалче,потопено във вода- чашка ,колба или цилиндър...или др. Разликата м/у мокрия и сухия термометър ни показва т.нар. отн.влажност. Тя се усеща от всеки, защото показва колко влага има във въздуха. Топлият въздух поема много повече влага. За бита е по удобно да си купите влагомер от магазина. Психрометъра се ползва по кораби, метеостанц

18

Анонимен

преди 4 години

До АзТАми!В невиждан възход сме - само 5.6 % безработица имаме кога е било това. А нагодина, когато още 2 милиона драснат в чужбина и тук останат само 2 милиона старци и малко под милион ученици, т.е. няма да има хора в трудоспособна възраст, т.е. кандидати , търсещи работа хора, ... безработицата ще клекне до 0 %. Пак ще сме на първо място. И ... ще се биемв гърдите - това е резултат от нашето управление.

17

Анонимен

преди 4 години

До ИлианаИ основно - в галопиращото безумно, нарочно подценявано и неглижирано нарастване на земното население, за жалост от бедни и малокултурни народи, които не допринасят с нищо друго за цивилизацията, само с убийствена за нея висока, абсолютно ненужна, раждаемост.

16

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко с...маркуча ще оправи нещата;ще...охлади всички.

15

Анонимен

преди 4 години

к.Ами топло е.Средата наюли сме.Не е 15 януари.---------------------------Средата на юли??? В четвъртък е Август!: )Грета Тунберг за какво алармира в реч пред ООН и прави стачки в Швеция? Климатичните промени вече са факт! Още преди 20 години учените предупреждаваха за покачване на температурата на Земята с няколко градуса и за изтъняване на озоновия слой над Южния полюс и топене на ледниците. Сега промените вече са в ход.

14

Илиана

преди 4 години

Нищо по различно като температури. Преди 10г имаше и 45С. Винаги има периоди с по-топло и по-студено лято. Проблемът е в мръсния въздух и пренаселеността на големите градове.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз си имам климатик в кьщи колата и на работата така,че не ми пука да му мислят будалите.

12

Някой си

преди 4 години

Ами едно време и сега как работят по полето.Или на тях не им пече.Утре ще започнат и да се оплакват,че слънцето изгрява от изток.Ами топло е.Средата на юли сме.Не е 15 януари.

11

Анонимен

преди 4 години

Нещо не се пише за протеста пред съдебната палата!Зашо бееее?

10

Анонимен

преди 4 години

По бай Тошево време нямаше такива жеги даега.. Съсипаха я тази държава!!

9

Анонимен

преди 4 години

От възрастта е... Когато бяхме деца, не усещахме ни жега, ни студ.

8

Анонимен

преди 4 години

от 7 до 4 Ела вдигни с мен 10 тона и да видиш как ще се обезводниш от пот. Пия вода и вдигам и тя излиза веднага през порите. Макар днес да беше 28 гардуса при мен. Вярно бях на сянка, а ако беше 35 и нагоре можеше и да пукна.

7

Анонимен

преди 4 години

Днес съм вдигнал някъде 10 тона във вид на чували и то тежки. Цял ден съм на 1 кенче бира на обяд с една принцеса и 3 литра вода . Още не ми се яде ....толкова топло и така да съм се скапал.

6

АзТ

преди 4 години

Съсипаха я тази държава !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Аз всяка вечер си правя разходки навън.В други години ги спирах юли и август,защото дори в 21 часа беше непоносима жега.Тази година юли месец не съм пропуснал нито един ден,а дори ги правя следобяд,а не вечер.Престанете с лъжите .

4

Библият е фалшива

преди 4 години

Ква жега бе вски ден дъждь.

3

Анонимен

преди 4 години

Четете Библията бе народе. Там е описано точно какво ви очаква бе. Ако си направите труда да я прочетете вместо да се ровите в смартфона или компа всичко ще ви се проясни. В Библита е описано точно това което се случва в последните години. Описан е и живота който живеете описани са последните дни преди идването на Божият Син който ще въздаде справедливост в този мръсен унищожен от алчни капиталисти свят. Отдайте се на духовното не на материалното защото то е преходно а Духовното ще ви спаси.