10

Анонимен

преди 4 години

Това е работа на Бойко Борисов!

9

Преди

преди 4 години

време имахме взломни кражби в кооперацията. Дойдоха някакви полицаи. Толкова не им се работеше, че няма накъде. Накрая заявиха, че отпечатъци от пръсти можели да се вземат само ако крадците са пипали стъклени предмети!? Да се смееш ли, или какво?

8

Анонимен

преди 4 години

Очевидно трябва да свикваме След 50 години ще имаме 2 милиона роми , 1 молион турци и 1 милион българи Или може да решим проблема с повече енергия нощем в спалните ...

7

Анонимен

преди 4 години

Те от МВР могат само да съобщават. Пародия, която за съжаление е истина. А най-жалкото е ,че не виждам изход от проблема.

6

Дърт комунист

преди 4 години

Пак гласувате за тия.

5

Анонимен

преди 4 години

Полицията хваща престъпниците, но съда ги оправдава. Това де-мотивира полицаите! Полицаите всеки ден рискуват живота и здравето си. Ако мислите, че работата им е толкова лесна, станете полицай!

4

Пловдив-Изгрев

преди 4 години

Всяка вечер в Пловдив, по ул."Вратцата" която няма нищо общо със Столипиново, след 22-23ч, танганайци се разхождат на групи от по 7-8 човека.Говорейки на възможно на най-висок глас на техния си език, крещейки, псувайки и слушайки силна музика от телефоните си, смущават спокойствието и съня на стотици нормални и работещи данъкоплатци, на пенсионери, малки деца и ученици, които на следващия ден ще бъдат на работа, детска градина или училище, докато крещящите орди ще спят цял ден.Тези са и крадците

3

cinik

преди 4 години

Айде да не казваме район "Изток" с какви е населен...За това там апартаментите са по 40-50 хиляди лева и няма купувачи... Пловдив отдавна не е това. което беше...

2

Ром"с

преди 4 години

Началника на полицията в това районо утре да е уволнен,24 часа му се дава от ген.секертар на полицията,ако не открие престъпниците.

1

Loyko

преди 4 години

В България има ли полиция,камери, борба с битовата престапност???. Няма желание да се работи в полицията...оттам и безнаказаноста и ето ти идеална почва за процъфтяване на престъпноста. Ратоти се само по сигнали на гражданите,но само за статистиката,а не за решаване на проблемите.Работят ,не работят...заплатата върви.Защо да работят, като може и да не работят и да си вземат заплатката....чиста работа.Най активни са на протестите за по високи заплати...Това е истината.