37

Анонимен

преди 4 години

Кавални е щатско ***!Не че Путин е цвете за мирисане, но този бие всякакви рекорди.

36

Анонимен

преди 4 години

никога не е страдал от алергия , ами винаги има първи път , сега пък чах и химично вещество , ужас

35

334

преди 4 години

"Тихите" убийци отново се проявиха. Руското мракобесие е изградено върху Сталиновата максима: "Няма човек, няма проблем". Промито руско население, свикнало да го управлява "силна ръка". Няма го Рейгън, за да покаже на оранжевия Тръмп как се прави икономическа блокада на "империята на злото".

34

бай х

преди 4 години

една пъпка да му излезне и веднага - отровиха го ...намазаха го с отровна химия ...и тн аман от глу по сти

33

Берлин

преди 4 години

Къде изчезнаха всички коментари?!

32

Анонимен

преди 4 години

Аз пък гледах честванията на Бузлуджа!Уж имат алергия към демокрацията, която им отнела толкова много,пък всички бяха зачервили бузи,особено Нинова - румена като праскова-нектарина!Жаждата за власт и плюскането, алергия не ги лови!

31

Берлин

преди 4 години

Сем Борджия само могат да гледат и да се учат..

30

Анонимен

преди 4 години

тоа ни е последна грижа тука си имаме достатъчно бо.ко.лук

29

Анонимен

преди 4 години

ами не е фективен и сега ще го довършат "службите"хем герой хем ще го сменят с някой по управенстар номертолкова пара хвърлиха а резултат никакъв

28

Българин

преди 4 години

Навални е един инструмент на запада, който винаги може да бъде пожертван от западните служби.

27

Анонимен

преди 4 години

изглежда е починал снощи (

26

Анонимен

преди 4 години

Голяма грижа за този Невалиден, бе.Накрая, когато бъде ненужен, ще изчезне като Скрипал..

25

Зозо

преди 4 години

Така е в диктатурите :))))))))))))))))

24

vlady

преди 4 години

Навални е достоен ученик и последовател на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни успехи с чашката включително многократни делириуми. За постиженията си е удостоен с високото звание "Горький пропойца".

23

House M.D.

преди 4 години

Какво цели с това придворният шут на Путин, Гей Нахални?

22

Варианти

преди 4 години

Вариант едно пил е фалшиво краварска ракия - уиски.Вариант две заразили са го с мухата цеце, мексикански емигранти в Калифорния.Вариант три ял е краварски заразен с ГМО двоен сандвич на инструктаж във Вашингтон.Вариант три: ***#о ***.

21

Уфф

преди 4 години

Колкото по-богат си, толкова по-голям е шанса да се алергизираш от нещо, нямаш силна имунна система, зимата скачаш у някое ледено езеро.Ако си ходил някъде у Боливия, Еквадор, Индонезия, Африка - си фанал нещо.Аман от циркове, като Ющенко направил си неуспешна пластична операция, после ревеше по медиите, накрая спря да се снима, защото всичко му мина - димек - парлама гювеч.И мен никога не ме е хапал комар, но вчера ме ухапа, мястото се зачерви, и цял ден съм на валирианче, не съм убав.

20

Анонимен

преди 4 години

Може винаги за пръв път да получиш ал реакция и годините нямат общо, женицата е доста неграмотна типична рускиня. Вариант 2 отровили са го службите мисля само предупредително, който иска чува, другия път може и да му е за последно.

19

докторка

преди 4 години

Алергиите са с неизвестен източник по принцип. Може 60 години да нямаш алергии към нищо и изведнъж да се покриеш с червени петна - може да е модерната болест "свинска чума" ? Която уж не ходела по хората, ама знае ли се .

18

рускиня

преди 4 години

Я виж , то когато в България хвърлят в затвора някой бандит - той се разболява веднага. и никой не споменава за хим.вещество.Този помиярин платен на никой не е притрябвал и никаква опасност за никой не представлява - за да се занимават с него