9

Анонимен

преди 4 години

Значи,полека лека,става ясно защо президента Тръмп гостува на кралица Елизабет и защо бе на гости на Президента Макрон.И най вече защо подкрепи Джонсън за Премиер.

8

Анонимен

преди 4 години

Само дето днес в британската преса пише че състоянието на британския флот е плачевно...дори единия патрулиращ кораб е за основен ремонт...нема пари...затова е реването дайте заедно да действаме...амиии Иран е задържал британски танкер не италиански френски или немски

7

До 4

преди 4 години

Първо се образовай и тогава дрънкай...в Иран не живетя араби....

6

До 2

преди 4 години

Ти живееш в друга вселена май? Ако Иран потопи някакъв кораб, какъвто и да е, особено ако е американски, ще бъде заличен от картата за по-малко от седмица. И САЩ и Англия, пък и Израел само това чакат!

5

Анонимен

преди 4 години

Вървите си към война от край време. И къде спахте досега да си обогатявате урана? Даже и децата знаят, че ядренето оръжие е с най-голям потенциал за жертви и последствия. Кой спал, спал. Ще има май килимно пого с летене.

4

Анонимен

преди 4 години

Ще има скоро пържени арабюхи ми се струва

3

Пешо

преди 4 години

Статуквото на силите вече е в полза на оста Китай-Русия-С. Корея-Иран-Турция и британците трябва да внимават за да не гризнат дръвцето.

2

Анонимен

преди 4 години

Докато иранците не им потопят някой военен кораб и тогава ще се напикаят иначе много отворени го раздават. Мислят си че всичко що хвърчи се яде. Нормално за по примитивните нации.

1

Анонимен

преди 4 години

И баританците и американците само си приказват.Трябва някой като Рейгън да им покаже на тия кой-кой е.