81

Ха-ха

преди 4 години

Надеждата, надежда, ама Нинова плющи кебапчета пък надяващите се преглъщат на сухо и пеят партизански песни :)

80

Зозо

преди 4 години

БКС: Чак сега, като местихме химическите тоалетни, разбрахме къде ходят по нужда гладните :))))))))))))))))))))))))))))))Глад и лабут за ***, атакисти-путинисти!!!

79

Корни

преди 4 години

Корнелия ще донесе промяна... обаче към по-лошо. На Бузлуджа се събират най-вече червени наивници които си мислят, че всичко което хвърчи е кебапче и може да се яде. Смърт на комунизма, свобода за народа!

78

Анонимен

преди 4 години

Нинова благодари за Бузлуджа: Дадохте надежда за промянаЩе те прибират с Милиончева в сливенския затвор ли?Ех де тоз късмет бе :)

77

сапьор

преди 4 години

след малко тръгваме с колегите да разминираме Бузлуджа :)

76

Гинес

преди 4 години

На снимката виждате подготовка за поставяне на рекорда от другарката Нинова.Ще покаже как се налапва цяла баница на една хапка.Тя го може!

75

Реалист

преди 4 години

на КОЙ казаха, че са опозиция?

74

Анонимен

преди 4 години

Целият електорат на БСП се качи на Бузлуджа.

73

Анонимен

преди 4 години

Нинова като участник в бандитската приватизация и грабител на старините на тези хора, вместо да и ходят на Бузлуджа да и ръкопляскат и лензят, да грабнат бастуните и да и строшат дебелата глава.

72

Зозо

преди 4 години

"Изпълзяли на припек алчни старци" - в-к Демокрация. Автор на репортажа (но вероятно не и на заглавието) беше младият тогава журналист Венцислав Лаков, сега депутат от Атака. Главен редактор на вестника беше Волен Сидеров, сега лидер на Атака. Сегашното становище на Атака по въпроса за пенсионирането е съвсем различно

71

младини

преди 4 години

Нинова на 50,дедо Боре на 60.Кой е по-млад?

70

ай бай

преди 4 години

Ако бяха терористи,до сега помен нямаше да има от вас,като се има предвид как вие тероризирате хората.Мекички са и не стават за нищо,освен за иху аху.Радвайте се и дишайте спокойно.

69

Анонимен

преди 4 години

Малко сте, бре Нинова! И все по-стари! С тях ли ще ни управляваш или оправиш! Хайде вземи се на сериозно и слез на земята!

68

Зозо

преди 4 години

Както казваше един министър преди време - Изпълзяли на припек алчни пенсионери :))ЕГН-то работи ежедневно против 100 годишната терористична организация.

67

Българин

преди 4 години

Каква промяна може да даде една партия наследник на терористична групировка?

66

Каква

преди 4 години

промяна бе другарко Нинова,че старите баби социалистки сменили кюлотите с бикини,а дъртите дядовци комунисти шортите с боксерки?!?И като ги погледнеш отдолу,еднакво жълтеят и кафинеят?!?

65

Любен

преди 4 години

До честито: Министърът на Правосъдието най откровенно си призна ,че въпроса с новия главен Прокурор е решен отдавна и той няма да прави други предложения. Защото , ако се появи и втори кандидат ,престъпната схема се нарушава.От това по ясно и откровенно ,здраве му кажи. Вижте до къде са стигнали с безочието си господата ,които ни" управляват"- СДС и ГЕРБ.

64

Дядо Йоцо

преди 4 години

До ха ха:Едната половина на България напуснаха страната ,другата половина са с партийни книжки и ако слушаме бившите "комунисти" от СДС И ГЕРБ ,трябва да да ги лустрираме и да закрием Държавата. Слушайте си господа /Борисов/ какво казва : "На БСП НЕ ИМ ОТИВА ДА ГОВОРЯТ ЗА ВЪСТАНИЯ ". ТОВА ЗНАЧИ ,ЧЕ ВЪСТАНИЯТА СА ТЕХЕН ПАТЕНТ/КОМУНИСТИЧЕСКИ/ И БСП НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ТАМ. КАКВО ОТКРОВЕННО ПРИЗНАНИЕ .

63

Станев

преди 4 години

До Анонимен: Ще се оправим,не се притеснявай за БСП ! Гледай си там далаверите ,другарю седесаро-гербер , радвай се на пълната ви партийна касичка с пари ,смъкнати от гърба на Народа и си запази удобно място на *** !

62

Любомир

преди 4 години

До хахо: Така ли ти се видяха хилядите на върха ? Или , от злоба не ти остана време да видиш младите хора ,които не се страхуват да се показват и изявяват ,защото са с чиста съвест и нямат принос за ликвидирането на икономиката и държавността в България след 1992 г., за разлика от вас.