30

Анонимен

преди 4 години

Телефоните също не са криви, нито нета, а устройствата зад тях. Малограмотни, откровено прости хора, държащи да изтипосат цялата си пр.остотиянна света в разни платформи за *** - това е масата тук!

29

7,

преди 4 години

Казармата нищо няма да оправи, както и до момента нищо не е оправила. Дори напротив - довела е до повече затъпяване за ония, които са си изгубили времето да минаватпрез нея.За глупостта на населението причината е, че неграмотни илитерати управляват дори сферата на образованието от дълги години, че и цялата държава. А де що имаше и още се понамирва нещо читаво - забива се в ъгъла.

28

До Виготура 4,

преди 4 години

Прав си, 4, но пък от друга страна когато човек е толкова неразумен лично за мен остава безсмислено оставяне на поколение. На какво ще го възпита? Вярно е, че у нас интелигентността на хората рязко намалява през последните 30 години. който е разумен или се е спасил в нормалния свят, или се е свил в черупката си, за да се предпази, доколкото е възможно, от войнстващата простотия, на която ФБ и подобни платформи са знаменосци. Умират да си пльосмват какви ли не снимки и информация разни хора...

27

Миро

преди 4 години

И сега ще тръгнат писания как не била обезопасена сградата а не, че 17 годишните са *** и умират за няколко вдигнати пръста.

26

Анонимен

преди 4 години

Много жалко, но когато човек не преценява сам рисковете, никой не може да го опази.

25

Анонимен

преди 4 години

Това трябва да се провери колко е нещастен случай. Всички версии се гонят, докато се отхвърлят.

24

Анонимен

преди 4 години

панорамни снимки в 1 вечерта ??

23

Анонимен

преди 4 години

Награда Дарвин.

22

@22

преди 4 години

Оффф, това с "Бетономорие"-то вече се изтърка. Нали сте умни и красиви, измислете нещо ново. На който не му харесва, да не ходи - вървете на любимото си Халкидики, в Мармарис, в Тайланд (ако имате пари). Ама стига сте плюли по нашето си море. То в Ница и Барселона щото няма сгради до морето... Изкупете терените на хората и ги дръжте празни после.

21

Анонимен

преди 4 години

20 метрови изоставени строежи надлъж и шир. Това е Бетономорие, заповядайте.

20

Анонимен

преди 4 години

Ше се окаже, че телефоните са по-опасни оръжия от ядрените. За едната глупост се затриват. С други думи, остави ги, те сами ще се самоунищожат, няма нужда да ги нападаме.

19

Цоциал

преди 4 години

Който написа, че са пафкали ми звучи най- правдоподобно. Даже и това, че първият е взел асансьора надолу! Да ги проверят за опиати и двамата. Да се провери втория с детектор на лъжата дали не е помогнал на първия.

18

Анонимен

преди 4 години

В заглавието пише селфи, а момчето е казало, че са се качили да снимат крайбрежието отгоре. Селфито е измислица на автора.

17

Анонимен

преди 4 години

С камера на телефон светлините на града се снимат идеално.

16

Аноним

преди 4 години

До АнонименСелфи е споменато например , В ЗАГЛАВИЕТО ...И ти някога чувал ли си за панорамни снимки в 1 СЛЕД ПОЛУНОЩ ? С какво ? С камера на телефонче ? В тъмницата . Щото това е ако си успял да прочетеш е било ИЗОСТАВЕН СТРОЕЖ . Надали е имало кой знае какво осветяване . Така че обясненията на оцелелия "приятел" не са много логични . Въпрос на желание е обаче полицията да си направи труда да провери това обяснение . Или както винаги да добавят умрелия в списъка на "самоубилите се " .

15

Анонимен

преди 4 години

Къде в статията пише селфи?Пише, че са искали да направят панорамни снимки. Макар че е лудост да се мотаеш из строеж по тъмно, все пак не е селфи.

14

Анонимен

преди 4 години

Другият го е бутнал заради момиче.Ударете му двайсет тояги наголо и ще си каже.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо. Повече няма да прави така!

12

Анонимен

преди 4 години

Явно за сега не са изпростели още, достатъчно. Още няколко годинки в компанията на Издислав, Графа, Дриско и задължително с поглед целодневно вперен в дисплея на телефончето и когато първият падне в шахтата, другият ще скочи след него, да го пита дали не се е ударил лошо.

11

Анонимен

преди 4 години

Eгати до края на деня оше колко човека ще загинат..този е осмият поред вече, а още няма пладне... борим демографската криза със самоунищожение от простотия...